NA TAŠMAJDANU KUPANJE OD 30. JUNA! Bazeni se renoviraju, ali ima i 1 novina
Bazeni, ilustracija, Foto: Zorana Jevtić /Ilustracija

uskoro!

NA TAŠMAJDANU KUPANJE OD 30. JUNA! Bazeni se renoviraju, ali ima i 1 novina

Vesić je istakao i da se Beograd ubrzano sprema za normalizaciju života, a jedan od planova koji je grad imao jeste rekonstrukcija bazena Tašmajdan

Objavljeno:

Zamenik gradonačenika Beograda Goran Vesić obišao je danas radove na bazenima „Tašmajdan” i najavio da će oni biti završeni 30. juna.

Vesić je istakao i da se Beograd ubrzano sprema za normalizaciju života, a jedan od planova koji je grad imao jeste rekonstrukcija bazena Tašmajdan.

- Pošto smo završili rekonstrukciju stadiona, „Pionira”, na red je došao i bazen. Posao smo počeli 10. marta, nešto pre uvođenja vanrednog stanja i nismo ga nijednom prekidali – rekao je Vesić.

Prema njegovim rečima, kompletan prostor će biti uređen, a biće napravljeno novo prohromsko korito.

– Ono što je zanimljivo biće smanjena dubina bazena, koja neće biti 4,8 metara već dva metra, što će i dalje omogućiti da se održavaju sva velika takmičenja, ali će on biti lakši za čišćenje, bezbedniji – rekao je Vesić.

On je dodao da je srećan što nijedno gradilište Beogradu nije stalo.

– Kako je uvedeno vanredno stanje i kako su sa radom prestali sportski centri, mi smo počeli da radimo i unutrašnji bazen, čiji su radovi bili planirani za nešto kasnije tokom leta. Tako ćemo završiti i unutrašnji bazen i 30. juna ovde ćemo biti na otvaranju sezone, u potpuno novom i preuređenom bazenu – rekao je Vesić.

Na taj način se, kako je istakao, pokazuje kako se Beograd uređuje i kako se priprema za normalizaicju života.

Vesić je podsetio da su na potezu oko Tašmajdana do Takovske ulice rekonstrulisani Prva gimnazija, stadion, Palilulska pijaca.

– Mislim da ne postoji deo Beograda u kojem je više urađeno poslednjih godina nego što je ovde. Pokazujemo da se svaki deo grada menja. Ovo nije važno samo za Palilulu, već i za sve Beograđane i zato ćemo 30. juna dočekati građane na potpuno uređenom bazenu – zaključio je Vesić.

(Espreso.co.rs / Beoinfo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.