U OVOJ PRODAVNICI U BORČI UVEDENA SU BAŠ STROGA PRAVILA ZBOG KORONE: Bez OVOGA se ne može u kupovinu
Samo sa OVIME možete u kupovinu, Foto: Foto:Novosti

problematičo

U OVOJ PRODAVNICI U BORČI UVEDENA SU BAŠ STROGA PRAVILA ZBOG KORONE: Bez OVOGA se ne može u kupovinu

Problem je što nema u blizini da se kupi maski i rukavica

Objavljeno:

Lanac prodavnica Shorty doo kojih ima po celoj Borči, u sredu je neprijatno iznenadio svoje mušterije. Na vratima objekta u Ulici 12. oktobra broj 13 istaknuto je obaveštenje da ulazak u prodavnicu nije moguć bez zaštitne maske, iako ih prodavačice ne nose. Svi oni kojima je ovo jedina prodavnica u krugu od nekoliko kilometara, sada su u problemu.

Redakciji "Novosti" javio se čitalac Nikola Antić, kome je najbliža trgovina, sada pošto ne može da uđe u Shorty, udaljena 10 kilometara.

-Danima ne mogu da nađem da kupim masku u apotekama u Borči i suludo je što su uveli ovako nešto. Razumem da je potrebno da se svi štitimo, ali šta da radim kad ne mogu da nađem masku. Nadležni kažu da je dovoljan i šal, marama - reako je Antić za Novosti Antić.

Njihov sagovornik inavo da Vlada RS nije obavezala nekom uredbom građane na nošenje maski. Uveren da se ovom odlukom krši zakon, jer se onemogućava snabdevanje potrošača osnovnim životnim namirnicama, pisao je gradskoj tržišnoj inspekciji. Istog dana Antiću je od tržišne inspekcije grada Beograda stigao sledeći odgovor:

-Obaveštavamo vas da nema osnova za postupanje tržišne inspekcije, s obzirom na to da je privredni subjekt doneo interno pravilo postupanja, proizašlo iz proglašenja vanrednog stanja u RS, a u cilju bezbednosti po zdravlje potrošača - navode u inspekciji.

NEUSLIŠENA MOLBA

Nikola Antić kaže da ne razume zašto prodavci ne mogu da mu s vrata objekta daju hleb i mleko, kad već ne može da uđe bez maske i sam uzme šta mu je potrebno.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.