SLIKA BR. 1 JE SA SAJMA, SLIKA BR. 2 JE TOTALNI PONOR! NAJBOLJE objašnjenje šta nas čeka ako se ne SMIRIMO! (FOTO)
Beogradski sajam, Foto: Ministarstvo odbrane

ne igrajte se!

SLIKA BR. 1 JE SA SAJMA, SLIKA BR. 2 JE TOTALNI PONOR! NAJBOLJE objašnjenje šta nas čeka ako se ne SMIRIMO! (FOTO)

Juče se ispred Hale 1 na Beogradskom sajmu nalazilo više od deset vojnih kamiona iz kojih su se istovarali kreveti!

Objavljeno:

Nakon što je na konferenciji za medije najavljena promena strategije testiranja ljudi na koronavirus, vojska je počela da postavlja bolničke krevete u najvećoj hali Beogradskog sajma.

Podsetimo, predsednik Srbije je najavio da će se početi sa masovnim testiranjima, kao i da će svi koji budu pozitivni na koronavirus biti hospitalizovani.

Takođe, juče se ispred Hale 1 na Beogradskom sajmu nalazilo više od deset vojnih kamiona iz kojih su se istovarali kreveti.

Na jednom Tviter profilu okačene su dve fotografija u cilju apela na građane da poštuju nove mere i odluke koje je donela Vlada Srbije.

- Drugari, kad dođe stani-pani, mnogo je bolje slika 1 nego 2. Da ne ke*amo mnogo, piše iznad fotografije na koji niko nije ostao imun.

Podsećamo, ministar odbrane, Aleksandar Vulin juče je najavio da je vojska spremna da istu stvar uradi u bilo kom gradu u Srbiji.

- Danas se nalazimo u hali Beogradskog sajma, gde smo pripremili oko 3.000 postelja za lakše obolele, koji bi se u slučaju proširenja koronavirusa lečili baš ovde", objasnio je Vulin i dodao da je vojska spremna da istu stvar uradi u bilo kom gradu u Srbiji.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.