U POŽARU NA NBG NIJE IZGOREO SAMO KALENDAR SA PATRIJARHOM PAVLOM: ISTINA ili neko sramno koristi tragediju?
Mišljenja su podeljena, Foto: Twitter

ZAKLJUČITE SAMI

U POŽARU NA NBG NIJE IZGOREO SAMO KALENDAR SA PATRIJARHOM PAVLOM: ISTINA ili neko sramno koristi tragediju?

Mišljenja su podeljena

Objavljeno:

Na Novom Beogradu, u Ulici Milutina Milankovića, u subotu je u ranim jutarnjim časovima, na osmom spratu stambene zgrade, izbio stravičan požar.

Tom prilikom je život izgubilo šestoro ljudi, a istraga u ovom trenutku ukazuje na to da je požar izbio u stanu nepokretne starije osobe koja je i sama žrtva vatrene stihije.

Internetom sada kruže fotografije koje su navodno nastale nakon požara. Ako je verovati društvenim mrežama, ove fotografije stana koji je izgoreo snimio je policajac:

Na fotografijama, za koje se ne može pouzdano tvrditi da su tada nastale, može se videti da su zidovi napukli i da je ono malo nameštaja što je upalo u kadar uništeno. Ipak, krst i ikone koje su na zidu su netaknuti, a nije izgoreo ni kalendar sa likom Patrijarha Pavla.

Mišljenja su podeljena. Ima onih koji smatraju da je ovo jedan od dokaza da ,,Božija sila postoji'':

Međutim, većinu čine oni koji kažu da je reč o fotomontaži, a javljaju se i oni koji su ove fotografije već videli - i to pre nekoliko godina:

Šta vi mislite o ovome? Verujete li u verodostojnost fotografija ili smatrate da neko na sraman način koristi tragediju? Pišite nam u komentarima...

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.