Zarakijali smo u po bela dana u centru BG! Da li smo kraj dana dočekali na nogama? (VIDEO)

ono, rakija fazon

Zarakijali smo u po bela dana u centru BG! Da li smo kraj dana dočekali na nogama? (VIDEO)

Znate onaj trip kad svojevoljno odlučite da se ucirkate usred dana, pa vam je posle đavo kriv što vam se manta? Mi smo odlučili upravo na tako nešto
Objavljeno:
Šta raduje Balkance? Cirkanje, naravno trip kad svojevoljno odlučite da se ucirkate usred bela dana,
posle đavo kriv što vam se manta Mali lopove, stidi se djubre veliko! Beograđani gađali toalet papirom skupštinu grada! (FOTO) (VIDEO)​
Kolega i ja manifestaciju koja ovih dana raduje Beograđane. Rakija Fest! Besplatna degustacija do mile volje.
Espreso.co.rs
Trgu Nikole Pašića još danas, 14. maja, od 12 do 22 časa Dvadesetak proizvođača voćnih rakija iz Srbije, paletu svojih proizvoda. Raj za ljubitelje pića
Potrebno nam ovako nešto da nas digne iz svakodnevne kolotečine umesto tmurnih faca, oko nas su nasmejani ljudi, svi s čašicama u rukama.
Espreso.co.rs
Bolje ćete skapirati našu situciju ja zakleti pivopija, a Nemanja retko pije takav spoj dođe na festival rakije dešavanje koje vas tera da budete ludi!
Od štanda do štanda, od čašice do čašice... Prva na tapetu je medovača slatka i posle par čašica, kreće muka. ova je drugačija. destilovani med čini da osećate samo alkohol Ne osećam onu toplinu u organizmu.
Espreso.co.rs
Idemo dalje Voćar Kopaonik. Fensi štand, fensi ambalaža. kao najbolju predstavljaju dunjevaču. Super Malio: Pogledajte kako je gradonačelnik Beograda dospeo u video-igricu! (GIF) s punim pravom. I miris i ukus. Nemke se zarumeneo. Zagolicali su nam maštu. proba i Travarica. kažu, leči sve boljke.
Espreso.co.rs
Nemanja je oduševljen. Odlična, odlična kezom koji kao da mu se fiksirao na faci. par čašica urade čoveku, pa to je čudo :) on ne pije inače, ali je eksirao bez problema nisam oduševljena. Kijam kao luda, nije mi dobro! alergična na neku od travčica ili je nešto drugo u pitanju, ali voćke su voćke, pusti ti te travke koje se ne rolaju.
Espreso.co.rs
Potraga se nastavlja Nisam ljubitelj šljive Nemke je zapeo Šljiva stara 7 godina. aj sad Milice, ova mora da je neka opasna - udri! Jednom rečju - haos! kao bulka gorim polako kreće da me radi. Budi se onaj đavo u nama koji nas tera da se alkoholišemo. Opaaa, keženje, uplitanje jezikom i vatra u organizmu. Mislim da su naše face rekle i previše!
Espreso.co.rs
Čašica za čašicom. stali negde na desetoj. klasično pijanstvo, kad se razvališ Mi smo se gospodski ucirkali. završena uspešno. s festa nasmejani, pripiti i jedva čekamo sledeći! svi vi kojima je ljuta u srcu, posetite Rakija fest obavezno! vraća osmeh na lice, a još je i besplatno. Pogledajte naš junački poduhvat!

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.