SAVSKI TRG ĆE BITI GOTOV DO KRAJA PROLEĆA! Sve se radi da se RADOVI UBRZAJU
Radovi na Savskom trgu, Foto: Emilija Jovanović

obećanje

SAVSKI TRG ĆE BITI GOTOV DO KRAJA PROLEĆA! Sve se radi da se RADOVI UBRZAJU

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić je danas obišao radove na Savskom trgu. Najavio je ubrzanje radova da bi bili završeni do kraja proleća ili početka leta, ali i potpuno zatvaranje saobraćaja između Nemanjine i Savske ulice krajem marta.

Objavljeno:

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić kontrolisao je danas radove na Savskom trgu i izrazio očekivanje da će rekonstrukcija biti završena krajem proleća ili početkom leta.

Radojičić je istakao da su radovi intezivirani kako bi se ceo proces ubrzao.

Kaže da je sada zatvoren saobraćaj od Nemanjine prema Karađorđevoj ulici i dodaje da se krajem marta očekuje da u potpunosti bude zatvoren saobraćaj između Nemanjine i Savske ulice.

Kako je naveo, alternativni saobraćaj je preko Bulevara Vudroa Vilsona, dok će bolnica "Sveti Sava" nastaviti da funkcioniše.

"Svi zajedno ćemo uložiti veliki napor da radovi budu što pre završeni i ovaj trg će biti jedan od najlepših trgova u Beogradu", rekao je Radojičić.

Prema njegovim rečima, trg će predstavljati zelenu oazu sa oko 300 stabala i u svom centru će imati spomenik Stefanu Nemanji, jednom od najznačajnijih istorijskih ličnosti.

"Verujem da će Beograđani biti ponosni na ovaj trg", zaključio je Radojičić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.