BEOGRAD SUTRA NEĆE IMATI VODE: Ovi delovi grada spadaju pod kritične, proverite da li ste među njima!
Foto: Profimedia

PROVERITE

BEOGRAD SUTRA NEĆE IMATI VODE: Ovi delovi grada spadaju pod kritične, proverite da li ste među njima!

Iz JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" su apelovali na potrošače da obezbede dovoljno zaliha vode

Objavljeno:

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži, bez vode će sutra biti stanovnici pojedinih ulica u opštini Palilula, dok će u utorak slavine biti "zavrnute" i na Zvezdari i Rakovici.

Najpre bi zalihe ove dragocene tečnosti trebalo da pripreme stanovnici ulica Cvijićeve (od Starine Novaka do Jaše Prodanovića), Draže Pavlovića (od Đušine do Cvijićeve), Velbuška i Stanoja Glavaša. Oni će bez vode biti sutra od 8 do 18 sati.

Stanovnici Zvezdare biće bez vode u utorak od 8.30 do 18.00 sati i to oni koji žive u ulicama: Bajdina, Crvena zvezda, Zlatiborska, Zeleno brdo, Nikole Vulića, Steve Vargaša, Keltska, Tribalska, Židovarska, Ivana Radovića, Apisova, Zabrđanska, Slobodana Principa, 1. novembra, Petra Kolendića, Singidumska i Drežnička.

Istog dana, od 8.00 do 17.00 odvijaće se i radovi na vodovodnoj mreži u Rakovici, te će bez vode biti sugrađani u ulicama: Luke Vojvodića, Godominska, Mile Dimić, Vodice, Snežane Hrepevnik, Milice Srpkinje, Guslarska, Kakanjska, Kosmajskog odreda, Rujica, Starca Milije , Pilota Ratka Jovanovića, Dr Milivoja Petrović i Kraljice Jelene.

Iz JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" su apelovali na potrošače da obezbede dovoljno zaliha vode za piće i osnovne potrebe, ali i napomenuli i da će za najnužnije potrebe biti dovezene cisterne za pijuću vodu. Za sve dodatne informacije građani mogu pozvati kontakt centar JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" na broj 011/3606-606.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Beoinfo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.