BEOGRAD DOBIO NOVE KOMUNALCE: Evo koliko će ih biti i koje izmene su uvedene!
Foto: BEOINFO / PROMO

dobijamo

BEOGRAD DOBIO NOVE KOMUNALCE: Evo koliko će ih biti i koje izmene su uvedene!

12. klasa komunalnih milicionera

Objavljeno:

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić i načelnica Gradske uprave Sandra Pantelić uručili su danas rešenja za prijem 60 komunalnih milicionera u Sekretarijat za poslove komunalne policije.

Reč je o 12. klasi komunalnih milicionera koji su prošli desetonedeljnu obuku i uspešno položili završni ispt i ispunili uslove za rad u komunalnoj policiji grada Beograda.

Vesić im je čestitao na izboru zanimanja i dodao da su u Gradskoj upravi veoma zadovoljni time što će dobiti još komunalnih milicionera.

Praktično od danas će biti novih 60 komunalanih milicionera na ulicama grada, ukupno će ih biti 330 i to je najveći prijem od osnivanja komunalne policije, rekao je Vesić na prijemu novih milicionera upriličenom u Skupštini grada.

Sledeće godine, kaže, predviđen je prijem još 150 novih milicionera koji će proći obuku tako da će u komunalnoj policiji do kraja iduće godine biti skoro 500.

"Veći broj njih nam omogućuje da na bolji način, brže i efikasnije rešavamo komunalne probleme u gradu", rekao je Vesić .

Istakao je da je milion evra opredeljno za novi softver i da će svi biti rađeno elektronskim putem.

Zamenik gradonačelnika je rekao da su za njih planirane nove uniforme, da uskoro stižu vozila za kontrolu nepropisnog parkiranja...

On kaže da komunalna policija održava red u gradu i da se suočava sa velikim problemima.

"Važni ste nam jer uvodite i održavate komunalni red u gradu i radite odgovoran posao. Zato ćete imati podrsku od nas i čvrsto ćemo stajati uz vas. Siguran sam da ćete ovaj posao raditi dobro i odgovorno i da predstavljati u najboljem svetlu", rekao je Vesić.

Načelnik komunalne policije Beograda Ivan Divac rekao je da takođe očekuje da komunalni policijaci obavljaju poslove na najbolji mogući način.

Izmenama zakonskih propisa i nabavkom softvera, vozila i uniforme značajno će vam biti olakšan rad, rekao je Divac i zahvalo predstavncima MUP-a na organizovanoj obuci za njih.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.