LINIJA 43 OPET VOZI DO TRGA: Bez najave vraćena na staru trasu!
Ilustracija, Foto: Stefan Jokić

e, pa sada da znate

LINIJA 43 OPET VOZI DO TRGA: Bez najave vraćena na staru trasu!

Na sajtu Sekretarijata za javni prevoz ni u sredu, ali ni u četvrtak nije bilo informacija da linija 43 ponovo saobraća do Trga republike

Objavljeno:

Bez prethodne najave ili kakvog obaveštenja, poslednja, odnosno polazna stanica linije 43 vraćena je na Trg republike. Na radost žitelja Koteža, sada ponovo vozi do centra grada umesto Pančevačkog mosta. I dok su Kotežani uspeli da izdejstvuju povratak autobusa na staru trasu, Borčancima koji koriste liniju 96, to nije pošlo za rukom. Autobus na ovoj liniji i dalje okreće ispod "pančevca".

Na sajtu Sekretarijata za javni prevoz ni u sredu, ali ni u četvrtak nije bilo informacija da linija 43 ponovo saobraća do Trga republike. Za tu novost, sugrađani su mogli da saznaju prvo od vozača, a onda od komšija. Drugi su shvatili da je trasa produžena kada autobus posle stajališta "Centar za kulturu Vlada Divljan" nastavio pravo, Bulevarom despota Stefana.

- Hvala bogu pa su nam vratili liniju na staro - priča Jasmina J. iz Koteža. - To nam je bila jedina veza sa centrom i sada ne moramo da presedamo na stanici pre "pančevca". Ne znam ni zašto su je skratili posle rekonstrukcije Trga republike.

Da se linija 43 vrati na staru trasu, najviše se borilo Udruženje građana Kotež, čiji predstavnici su nekoliko puta kontaktirali sa predsednikom opštine Palilule Aleksandrom Jovičićem. On im je i tada obećao da će linija biti vraćena.

Linija 96 i dalje ostaje na svojoj trasi, a sugrađanima iz Borče na raspolaganju do centra ostaje sada samo 95. Naznaka da će i ovi autobusi biti vraćeni na Trg, nema.

"GEPARD" NA LINIJI 56

Linije 52, 53, 56 i dalje saobraćaju skraćeno do okretnice Admirala Geprata umesto do Zelenog venca. Ipak, kako stoji na obaveštenju linije 56, ona vozi od "Petlovog brda do Admirala Geparda". Neznanje onih koji rade u GSP i pišu obaveštenja, ismejali su korisnici društvenih mreža napisavši da neki autobusi voze do "Kneza Leparda".

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.