DIVLJAO PO USTANIČKOJ USRED NOĆI: Hoće li policija konačno da POHAPSI SVE OVE KRETENE? (VIDEO)
Najgore od svega je to što ovako nesavesni vozači prolaze kroz crvena svetla, Foto: Printscreen

skandal

DIVLJAO PO USTANIČKOJ USRED NOĆI: Hoće li policija konačno da POHAPSI SVE OVE KRETENE? (VIDEO)

Snimak je nastao u toku noći, a najgore od svega je to što je zbog ovakve vožnje mogao neko nedužan da nastrada i posledice bi bile tragične!

Objavljeno:

Na društvenim mrežama se pojavio snimak na kojem se vidi gde uz glasno odvrnutu muziku vozač vozi automobil u Ustaničkoj ulici usred noći!

Najgore od svega je to što ovako nesavesni vozači prolaze kroz crvena svetla, upadaju u kontrasmer, zamalo izazivaju sudare, prelaze preko tramvajskih šina...

Pogledajte snimak:

Naime, snimak je nastao u toku noći, a najgore od svega je to što je zbog ovakve vožnje mogao neko nedužan da nastrada i posledice bi bile tragične.

Podsećamo, Espreso.co.rs je protekle sedmice objavio dva snimka koja su se pojavila na društvenim mrežama, na kojima se vidi kako se voze besni automobili i do 100 km na sat beogradskim ulicama.

Redakcija Espresa poziva policiju da što pre istraži naloge na društvenim mrežama preko kojih su objavljeni ovi snimci, da proveri kamere koje bi trebalo da su snimile ove divljake i što pre da ukloni ološ sa naših ulica i smesti ga tamo gde mu je i mesto - u zatvor!

Više o tome, pročitajte u linkovima ispod:

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.