TAKSISTI DANAS PARALIŠU CEO GRAD! Ovim ulicama nećete NIKAKO PROĆI! (MAPA)
Štrajk taksista, Foto: Aleksandar Stojanović

novi protest

TAKSISTI DANAS PARALIŠU CEO GRAD! Ovim ulicama nećete NIKAKO PROĆI! (MAPA)

Pogledajte rute kojima će proći i naoružajte se živcima

Objavljeno:

Za danas je najavljen nešto radikalniji nastavak protesta taksista, koji traže zabranu CarGo i sličnih aplikacija, koje optužuju da rade mimo zakona i ugrožavaju im posao.

Ono što današnji protest čini drugačijim je duže trajanje, i dodatne kolone u kojima će se taksisti "sliti" pred zgradu Vlade.

Okupljanje počinje od 13.00 sati, a protesna vožnja kreće od 14.00 i trajaće do 17.00 časova. Time je trajanje protesta produženo na 3 sata, kako penosi Srbija Danas.

Iz Bloka 70 krenuće dve kolone. Prva će ići ulicom Omladinskih brigada, Bulevarom Mihajla Pupina, zatim preko Brankovog mosta, Terazija do Kneza Miloša i Nemanjine. Druga kolona kreće iz Jurija Gagarina, preko Gazele, zatim Savskom do Nemanjine, potvrdio je Aleksandar Bijelić, jedan od lidera taksi protesta.

Potom će se taksisti kretati od Jaše Prodanovića do Vlajkovićeve, ali i od Ulice Zdravka Čelara kroz Ulicu Starine Novaka do Slavije.

foto: Printscreen/Google Maps, Ilustracija/Espreso.co.rs

Tu su i standardne rute protesta, pa će kolona krenuti i sa Obrenovačkog puta, ali i iz Kumodraške ulice, čime će opteretiti i Sajam, Mostarsku petlju, Autokomandu...

Taksisti su obećali da neće blokirati Gazelu, kao i da će poslušati predsednika i neće zvati kolege iz drugih gradova da pojačaju proteste.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.