TAKSISTI OPET IZAZVALI KOLAPS U CENTRU GRADA! Beograđani besni, nadležni ćute, NIŠTA NE MRDA!
Taksisti, ilustracija, Foto: Aleksandar Stojanović, Espreso.co.rs

HOROR!

TAKSISTI OPET IZAZVALI KOLAPS U CENTRU GRADA! Beograđani besni, nadležni ćute, NIŠTA NE MRDA!

Ne preostaje vam ništa nego kao i prethodnih dana da pešačite pošto će čekanje gradskog prevoza, u širem centru grada, sve do 15.00 časova biti uzaludna misija...

Objavljeno:

Beograd je, privremeno, ostao bez "Pobednika" koji je danas skinut sa svog postolja na Beogradskoj tvrđavi i biće prebačen u Smederevo na restauraciju, ali ne i bez taksista koji su po deveti put krenuli u blokadu prestoničkih ulica.

"Da li i danas protestuju?", "Da li su odustali?", "Da li su počeli da blokiraju mostove?", samo su neka od pitanja Beograđana koja su se mogla čuti tokom prepodneva, a onda bi usledio odgovor: "Ne, nastavljaju sve po starom, u isto vreme, na istom mestu, sa istim zahtevima".

I danas su kolone krenule sa četiri polazne tačke: Obrenovačkog puta, Bloka 70, bivše hale "Pionir" i iz Kumodraške ulice, a već od ponedeljka nas očekuju još dve dodatne rute od kojih će jedna prelaziti preko Gazele, a druga imati zadatak da potpuno parališe Slaviju. I to od 14.00 do 17.00 časova.

Dakle, Beograđani, ne preostaje vam ništa nego kao i prethodnih dana da pešačite pošto će čekanje gradskog prevoza, u širem centru grada, sve do 15.00 časova biti uzaludna misija.

Podsetimo, izbegavajte potez oko Trga Nikole Pašića, zatim deo od Slavije do Savskog trga (Nemanjina ulica), Ulicu kneza Miloša, Takovsku, deo Bulevara kralja Aleksandra...

A građani? U iščekivanju radikalizacije protesta koja je najavljena za naredni ponedeljak ne kriju bes zbog svakodnevnog maltretiranja, ali isto tako i zbog činjenice da niko od nadležnih prstom nije mrdnuo da bi se situacija normalizovala.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.