SKANDAL NA PROTESTU TAKSISTA! Pljuvali po kombiju CarGo-a za osobe s invaliditetom! OVO JE STRAŠNO (FOTO)
Incident na protestu taksista, Foto: Printscreen

krajnji bezobrazluk

SKANDAL NA PROTESTU TAKSISTA! Pljuvali po kombiju CarGo-a za osobe s invaliditetom! OVO JE STRAŠNO (FOTO)

Ccccc...

Objavljeno:

Taksisti protestuju već nekoliko dana u Beogradu! I za danas su najavili protesnu vožnju tako da će centar grada biti ponovo blokiran. Kako su najavili, protest se nastavlja istom trasom.

Naime, kada su taksisti juče krenuli u protesnu vožnju dogodio se jedan incident.

U protesnoj vožnji od Bogoslovije ka Vukovom spomeniku kolona taksista je pljuvala po CarGo- ovom kombiju koja su predviđena za osobe sa invaliditetom.

Po društvenim mrežama se proširila vest o ovom skandalu, a potom je tvitovano kako se u automobilu tog trenutka nalazio trener košarkaškog kluba osoba sa invaliditetom koji je kamerom zabeležio skandaloznu scenu.

Inače, kako su mediji pisali proteklih dana, na protestu taksista se dogodio još jedan incident gde su taksisti napali saobraćajnu policajku.

Policajka je pokušavala da usmeri vozila u jednom pravcu, ali se taksista na to nije obazirao, pa su pale "teške reči". Ipak, taksisti su se na kraju izvinili zbog bahatog ponašanja.

Podsećamo, trasa kojom će danas krenuti u protesnu vožnju je ista kao prethodnih dana, a njihovo okupljane počinje tačno u podne.

Ova četiri pravca će biti blokirana za saobraćaj:

* Hala „Aleksandar Nikolić“ (Palilula): Čarli Čaplina - Jaše Prodanovića – Takovska – ugao Trga Nikole Pašića i Vlajkovićeve.

* Kumodraška (Voždovac): Bulevar Peka Dapčevića – Autokomanda - Bulevar oslobođenja - Trg Slavija – ugao Nemanjine i Balkanske;

* Blok 70 (Novi Beograd): Oml. brigada – Bul. Mihajla Pupina - Brankov most – Prizrenska – Terazije - Trg Nikole Pašića – ugao Kneza Miloša i Nemanjine;

* Obrenovački put (Čukarica): Obrenovački put – Radnička - Bulevar vojvode Mišića - Mostarska petlja – ugao Kneza Miloša i Bulevara kralja Aleksandra.

Šta vi mislite o svemu ovome? Pišite nam u komentarima....

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.