TAKSI JE SUTRA U BEOGRADU POTPUNO BESPLATAN! U tome postoji SAMO JEDNA CAKA
Ilustracija / Taxi, Foto: Beta / Milan Obradović

SMIRIVANJE STRASTI

TAKSI JE SUTRA U BEOGRADU POTPUNO BESPLATAN! U tome postoji SAMO JEDNA CAKA

Taksisti su najavili da će protestne vožnje biti organizovane i u danima koji slede

Objavljeno:

U Beogradu je danas održana još jedna protesna vožnja taksista koji su rekli da neće odustati od svog zahteva, a to je da se poštuje zakon koji već postoji!

Najveća i najbrojnija beogradska taksi udruženja odlučila su da nastave sa protestima, kako kažu "sve do primene zakona", pa su odlučili da se i sutra okupe tačno u podne na četiri lokacije kao prethodnih dana.

Prema procenama, u prvom protestu je učestvovalo oko 3.000 vozila.

Proteste organizuju zbog toga što država ne sprovodi zakon protiv "privrednih društava i udruženja koja nezakonito, posredstvom aplikacija, obavljaju taksi prevoz", objavljeno je na Fejsbuk stranici Ugovorne privredne taksi komore Srbije.

Po završetku današnje protesne vožnje, Bjelić je najavio da će taksisti sutra kada započnu protest prevoziti građane dok se budu kretali ka Vladi Srbije, jer će saobraćaj ponovo biti u blokadi.

Sutra kada krenemo, molim vas, da građane usput skupljamo i da naravno to ne naplaćujemo, poručio je Bjelić okupljenima.

Podsećamo, taksisti su najavili da će protestne vožnje biti organizovane i u danima koji slede, i to od 13 do 15 h, sve dok kako ističu, nadležni ne počnu da poštuju zakone koje su doneli.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.