IZBEGNITE GUŽVE U SAOBRAĆAJU, BIĆE I ZATVARANJA ULICA! Ova MAPA će vam pomoći da zaobiđete KOLAPS! (MAPA)
Beograđani napokon mogu da odahnu jer su radovi na rekonstrukciji mnogih ulica privedeni kraju, Foto: Kurir

promene

IZBEGNITE GUŽVE U SAOBRAĆAJU, BIĆE I ZATVARANJA ULICA! Ova MAPA će vam pomoći da zaobiđete KOLAPS! (MAPA)

Do sutra ujutru u glavnom gradu zatvorena je raskrsnica Bulevara despota Stefana i Džordža Vašingtona...

Objavljeno:

Beograđani napokon mogu da odahnu jer su radovi na rekonstrukciji mnogih ulica privedeni kraju.

Bez obzira na to, uvek se na početku školske godine očekuju saobraćajne gužve, zbog čega vam Kurir donosi mapu prohodnosti prestoničkih ulica.

Tokom izvođenja radova na rekonstrukciji i uređenju saobraćajnica u ulicama Kraljice Marije, 27. marta, Džordža Vašingtona i Cara Dušana u postojećoj regulaciji do ponedeljka, u četiri sata ujutru, biće zatvorena za saobraćaj raskrsnica Bulevara despota Stefana i Džordža Vašingtona.

foto: Kurir

Autobusi sa linija 16, 27E, 35 i 95 saobraćaće Bulevarom despota Stefana, Cvijićevom, Takovskom, Bulevarom kralja Aleksandra, Trgom Nikole Pašića, Dečanskom, Terazijskim tunelom i dalje redovnom trasom. Autobusi 58 saobraćaće Bulevarom despota Stefana, Cvijićevom, Takovskom, Kneza Miloša i dalje redovnom trasom, dok će 32E, 43 i 96, kao i noćna 101N saobraćati Bulevarom despota Stefana, Cvijićevom, Poenkareovom, Venizelosovom, Francuskom, Trgom republike. Osim ovoga, i dalje će važiti promene trasa linija broj 5A, 65, 77 i 79, kao i noćnih linija 27N, 32N, 304N i 401N.

- Od juče, 31. avgusta, do 6. septembra u 22 časa raskrsnica Takovske sa ulicama Džordža Vašingtona i 27. marta funkcionisaće u punom profilu dvosmerno, sa po dve sabraćajne trake - saopšteno je iz Sekretarijata za saobraćaj.

Danas se u celosti pušta u saobraćaj Trg republike, čime se ponovo uspostavljaju trolejbuske linije 19, 21, 22 i 29 i autobuska linija 31, zona Topličinog venca, dok će Karađorđeva ulica funkcionisati za dinamički saobraćaj. Radovi u Ulici Marijane Gregoran na Karaburmi privode se kraju i saobraćaj će večeras biti pušten.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.