BEOGRAĐANIN OSTAVIO PSE VEZANE NA LANCU DO POLA U VODI: Sad se oglasio sa odgovorom KOJI ĆE VAS RAZBESNETI (VIDEO)
Korisnici društvenih mreža su potreseni ovim prizorom, Foto: Printscreen Facebook

strašno

BEOGRAĐANIN OSTAVIO PSE VEZANE NA LANCU DO POLA U VODI: Sad se oglasio sa odgovorom KOJI ĆE VAS RAZBESNETI (VIDEO)

Ova priča dobila je i drugu stranu kada se oglasio vlasnik pasa koji, kako objašnjava, već 20 godina brine o životinjama upravo na tom mestu gde su i fotografisani

Objavljeno:

Na društvenoj mreži Fejsbuk objavljene su uznemirujuće fotografije dva psa vezana lancima iznad Pupinovog mosta koje je opkolila voda.

Kako se navodi u objavi, u pitanju je desna strana i samo čamcem može da se priđe.

"HITNO JE!! Dojava je u pitanju! Iznad Pupinovog mosta uzvodno, desna strana ,može samo čamcem da se priđe-PSI VEZANI LANCIMA DO POLA U VODI!!!", piše uz ove fotografije.

Korisnici društvenih mreža, potreseni ovm prizorom, naveli su u komenatrima da su kontaktirali sa udruženjem za spasavanje životinja - Animal Rescue Serbia u nadi da će oni uspeti da spasu životinje.

Aleksandar Gavrić, predsednik ovog udruženja kaže, pak, da ekipa nije mogla da izađe na teren i proveri tačnost informacije jer im niko ni danas, ni juče, nije javio tačnu adresu, odnosno lokaciju na kojoj se životinje nalaze.

"U ovakvim situacijama je potrebno da se alarmira rečna policija, ali mi to ne možemo da uradimo s obzirom na to da ne znamo gde se psi nalaze. Čuli smo samo postoje navodi i da su životinje opasne, i da je navodno reč o borbenim psima - kaže Gavrić.

Ova priča dobila je i drugu stranu kada se oglasio vlasnik pasa koji, kako objašnjava, već 20 godina brine o životinjama upravo na tom mestu gde su i fotografisani.

"Stalno me optužuju jer su psi vezani. Oni moraju da budu vezani jer su agresivni. Na toj su lokaciji godinama, tu ispod Pupinovog mosta, ja ih čuvam i brinem se o njima. Nosim im stalno hranu, vakcinišem i čuvam od parazita - kaže vlasnik koji je želeo da ostane anoniman i poručuje: "Tim ljubiteljima životinja kažem da mogu slobodno da dođu kod mene, pokloniću im pse, sve do jednog".

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media