PRELEP GEST SA LINIJE 83: Bakica je zaboravila torbu u autobusu, ZA VOLANOM JE BIO HEROJ DANA
Vozač joj je odgovorio da to nije nikakav problem i odmah pozvao kolegu da vide gde je torba, Foto: Stefan Jokić

lep gest

PRELEP GEST SA LINIJE 83: Bakica je zaboravila torbu u autobusu, ZA VOLANOM JE BIO HEROJ DANA

Putnici koji su se zatekli u autobusu, svedočeći ovom ne baš čestom primeru pažnje i humanosti, komentarisali kako je vozač smireno i sa mnogo razumevanja utešio i pomogao bakici

Objavljeno:

Putnici u gradskom prevozu vozače uglavnom primećuju ako telefoniraju ili rade nešto što se kosi sa pravilnikom GSP, ali dešavaju se i prijatna iznenađenja poput onog juče posle podne na liniji 83 u Zemunu.

U autobus na liniji 83 na stanici kod Pošte u Glavnoj ulici u Zemunu ušla je jedna starija sugrađanka, odmah se uputila ka vozaču i tiho i zabrinuto mu je rekla da je zaboravila tašnu u prethodnoj "osamdesetrojci".

Vozač joj je odgovorio da to nije nikakav problem i odmah pozvao kolegu da vide gde je torba. Vozač je stariju sugrađanku, kako piše "Kurir", pritom ljubazno smirivao i pozvao je kolegu mobilnim, a vozač iz prethodnog autobusa mu je potvrdio da je kod njega torba koju je žena detaljno opisala.

- Ne brinite, torba će biti na okretnici - rekao je vozač bakici koja je, tresući se, jedva sela.

Putnici koji su se zatekli u autobusu, svedočeći ovom ne baš čestom primeru pažnje i humanosti, komentarisali kako je vozač smireno i sa mnogo razumevanja utešio i pomogao bakici, i reagovali rečima: "Svaka ti čast, čoveče".

Bonus video

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.