NOVOBEOGRAĐANI U ŠOKU: Pored autobuske stanice u Bloku 45 građani zatekli STADO OVACA (FOTO)
Pored autobuske stanice u Bloku 45 građani zatekli STADO OVACA, Foto: Google street view

hit prizor

NOVOBEOGRAĐANI U ŠOKU: Pored autobuske stanice u Bloku 45 građani zatekli STADO OVACA (FOTO)

Nesvakidašnju scenu na jednoj od travnatrih površina prestonice zabeležila je jedna Novobeograđanka

Objavljeno:

Stado ovaca koje uživa u prolećnom jutru pasući travu neposredno uz sam nasip i autobusku stanicu u Bloku 45, iznenadilo je i ostavilo bez reči mnoge stanovnike Novog Beograda.

Nesvakidašnju scenu na jednoj od travnatrih površina prestonice zabeležila je jedna Novobeograđanka i podelila ovu ne tako čestu situaciju sa korisnicima društvene mreže Fejsbuk.

foto: Facebook

- Nažalost i ovo je Beograd. Upravo snimljeno napasanje ovaca na nasipu u Bloku 45 uz samu autobusku okretnicu. Ima li negde komunalaca? - napisala je uz objavu autorka fotografije tvredeći da su u blizini okrentice autobusa i da životinje zbog nepažnje mogu da nastradaju.

Upravo ovakva opaska razbesnela je moge te su se različiti komentari nizali u nedogled.

- "Baš su lepe, neka ih neka pasu...". "Divne su. Iskoristite priliku izvedite decu da vide ovce". "Pa zašto da ne. Postali smo velika gospoda koja je došla sa tih istih pašnjaka". "Taman nema da kose travu" - samo su neki od komentara ispod objavljene fotografije budući da su se neki korisnici ove društvene mreže ljutili što su životinje izložene opasnosti budući da pasu jako blizu putu, dok su drugi ipak tvrdili da je ovakva scena divna.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.