STARI GRAD RASPISUJE REFERENDUM: Građani će odlučiti o tome da li žele da se nastavi izgradnja gondole
Ilustracija, Foto: EPA/ Ritchie B Tongo

PALA ODLUKA

STARI GRAD RASPISUJE REFERENDUM: Građani će odlučiti o tome da li žele da se nastavi izgradnja gondole

Na sednici Veća centralne beogradske opštine zatraženo je hitno zakazivanje vanredne sednice Skupštine opštine Stari grad

Objavljeno:

Gradska opština Stari grad raspisuje referendum na kom će se građani izjašnjavati o realizaciji projekata koje je inicirala Gradska uprava grada Beograda.

„Građani Starog grada će na referendumu, koji ćemo u najskorijem roku organizovati, odlučivati o tome da li žele da se nastavi izgradnja gondole, pretvaranje najužeg gradskog jezgra u pešačku zonu, izmeštanje saobraćaja iz centralnih saobraćajnica, kao i o svim drugim besmislenim projektima koje sprovodi kriminalizovana, bahata i nestručna gradska vlastna čelu sa večitim zamenikom Vesić Goranom“, kaže predsednik opštine Stari grad Marko Bastać, koji je predlagač odluke o sprovođenju referenduma, koju je danas, 3. aprila, usvojilo Veće GO Stari grad.

Na sednici Veća centralne beogradske opštine zatraženo je hitno zakazivanje vanredne sednice Skupštine opštine Stari grad, na kojoj će se utvrditi pitanja o kojima će se građani izjašnjavati, odrediti datumi i drugi detalji u vezi sa održavanjem referenduma na Starom gradu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.