STIGLA PRVA KRIVIČNA PRIJAVA ZA RUŠENJE KALIŠA: Sprečićemo ih da uništavaju Kalemegdan!
Zasađen je ružičnjak, a na mestu na kom bi gradske vlasti da ortvore kafanu, u utorak će biti organizovana izložba gluposti Srpske napredne stranke, te se pozivaju građani da svoje predloge za izložbenu postavku donesu na kelemegdanski plato, Foto: BETA / Ana Slović

BEZ PARDONA

STIGLA PRVA KRIVIČNA PRIJAVA ZA RUŠENJE KALIŠA: Sprečićemo ih da uništavaju Kalemegdan!

Zasađen je ružičnjak, a na mestu na kom bi gradske vlasti da ortvore kafanu, u utorak će biti organizovana izložba gluposti Srpske napredne stranke, te se
pozivaju građani da svoje predloge za izložbenu postavku donesu na
kelemegdanski plato

Objavljeno: 14:25h

Predstavnici opštine Stari grad otvorili su u prostoru ilegalnog objekta na kalemegdanskom platou kancelariju za odbranu Kalemegdana, kako bi sa tog mesta sprečavali gradonačelnika poznatog kao Fikus 2.0 i večitog zamenika Gorana Vesića da nastave sa uništavanjem beogradske tvrđave.

Zasađen je ružičnjak, a na mestu na kom bi gradske vlasti da ortvore kafanu, u utorak će biti organizovana izložba gluposti Srpske napredne stranke, te se pozivaju građani da svoje predloge za izložbenu postavku donesu na kelemegdanski plato.

foto: Kancelarija za odbranu

Čelnici grada već godinama kradu Beograđane. Ovoga puta to čine kradući im uspomene, istorijsko i kulturno nasleđe, prirodne resurse i kiseonik. Bez milosti,pravnog utemeljenja, konsultacija sa strukom i građanima, planira se uništavanje najvećeg beogradskog parka, na kom su stasavale i životne uspomene stvarale generacije Beograđana i gostiju Beograda.

foto: Kancelarija za odbranu

Nećemo to dozvoliti, nastavićemo sa dežurstvima u kancelariji u koju ćemo primati sugrađane, dok ćemo one koji budu dolazili sa mehanizacijom i alatima za izvođenje radova na još jednom besmislenom projektu sprečiti da od Kelemegdana prave anti-park i početnu stanicu za žičaru koju Beograđani ne žele“, kaže predsednik opštine Stari grad.

foto: Kancelarija za odbranu

On je, u svojstvu građanina, Prvom osnovnom javnom tužilaštvu podneo krivičnu prijavu protiv odgovornog lica investitora objekta kabinske žičare Kalemegdan-Ušće zbog krivičnog dela građenja bez građevinske dozvole.

foto: Kancelarija za odbranu

BONUS VIDEO:

BRUTALNA OSVETA: Iznervirani komšija došao da mu naplati za neprospavane noći!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.