VEŠTICE UZMI VARJAČU U RUKU: Ženu vozača autobusa nasilnik je brutalno tukao za 8. mart! ONA GA JE SAD ODROBIJALA
Vozač gsp-a, ilustracija, Foto: Nebojša Mandić / Facebook Uživo iz beogradskih tramvaja i buseva

ZA SVAKU OSUDU!

VEŠTICE UZMI VARJAČU U RUKU: Ženu vozača autobusa nasilnik je brutalno tukao za 8. mart! ONA GA JE SAD ODROBIJALA

Vozač auta joj je, iznevriran zbog gužve, preprečio put u Ugrinovačkoj ulici u Zemunu i onda je krvnički napao

Objavljeno:

Slavica Terzić, vozač GSP-a, ovaj 8. mart nikada neće zaboraviti, ali ne zbog nekog lepog poklona ili pažnje, već zbog sramnih uvreda i batina kakve je tog dana dobila od jednog neotesanog i nasilnog muškarca.

Dok je vozila autobus na liniji 81, jedan bahati vozač automobila joj je, iznevriran zbog gužve, preprečio put u Ugrinovačkoj ulici u Zemunu i onda je krvnički napao naočigled šokiranih putnika.

- Obišla sam ga autobusom. Međutim, pošto je to bilo neposredno kod semafora, on zbog mene nije mogao da produži dalje. Krenuo je svojim autom da nasrće na autobus, a kad se upalilo zeleno, preprečio mi je put i izašao iz vozila - priseća se Slavica.

Otvorila je prozor da razgovara sa njim, a on je, sav pomahnitao od besa, odmah krenuo u napad, prenose mediji.

- Psovao mi je oca i majku. Vikao je: Matora veštice, obrij brkove! Uzmi varjaču! Prvo me je udarao po rukama, a onda ispod grudi i po stomaku. Putnici su mi vikali da otvorim vrata da mu oni pokažu svog boga, ali se sve odigralo tako brzo da sam od šoka ostala ukopana - priča napadnuta žena.

Pokušala je mobilnim da pozove policiju, ali joj je nasilnik oteo telefon i razbio ga o beton.

- Dok me je tukao, ja sam dohvatila biber sprej i prskala ga, ali on i pored toga nije prestajao.Uspela sam da upalim alarm i pomoć je brzo stigla - kaže Slavica koja se i dalje oporavlja od šoka. Od stresa je imala mučninu i teško je disala, a lekari su joj oko slezine pronašli nešto slobodne tečnosti.

- Dobro sam, samo se još oporavljam od stresa koji sam doživela. Ne mogu da verujem da me je jedan muškarac tako povredio i to baš na 8. mart. Pitam se da li bi tako postupio da je za volanom autobusa bio muškarac - dodaje izbezumljena žena.

Kako kaže, tužno je što pojedini muškarci i dalje sebi daju za pravo da tek tako vređaju i udare ženu i što se o pravoj jednakosti i dalje više priča nego što je zapravo ima.

- Ovo mi se desilo zato što sam žena i što sam se usudila da radim posao koji važi za muški. E, takva shvatanja moramo da menjamo i to je poruka koja važi svaki dan, a ne samo za 8. mart - poručuje Slavica.

BONUS VIDEO:

VRELA GU.A U PRVOM PLANU, FANOVI BLENITE: Maja Berović istrčala na binu, zadnjica samo što nije ispala IZ PRETESNOG KOMBINEZONA!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.