LA LINEA OBJAŠNJAVA KAKO SE REŠAVAJU KOMUNALNI PROBLEMI U OVOM BG NASELJU: Hit fotka s beogradskog asfalta
Ukazujući na komunalne probleme u ovom kraju grada, duhoviti sugrađanin iscrtao je lik Linee, popularnog junaka italijanske animirane serije., Foto: Printscreen / Facebook

BRAVO

LA LINEA OBJAŠNJAVA KAKO SE REŠAVAJU KOMUNALNI PROBLEMI U OVOM BG NASELJU: Hit fotka s beogradskog asfalta

Ukazujući na komunalne probleme u ovom kraju grada, duhoviti sugrađanin iscrtao je lik Linee, popularnog junaka italijanske animirane serije

Objavljeno:

Žitelji beogradskog naselja Veljko Vlahović ne prestaju da oduševljavaju korisnike društvenih mreža, a ovoga puta brojne pozitivne reakcije prikupila je fotografija komičnog crteža na asfaltu.

Ukazujući na komunalne probleme u ovom kraju grada, duhoviti sugrađanin iscrtao je lik Linee, popularnog junaka italijanske animirane serije.

Za one koji se ne sećaju ovog televizijskog ostvarenja, La Linea (Linija) predstavlja čoveka koji hoda po beskonačnoj liniji, često nailazi na prepreke i zbog toga se obraća crtaču za pomoć, a pozadinska boja menja se prema njegovom raspoloženju.

Ako je suditi po tome, beogradska Linea pomoć simbolično traži od nadležnih, budući da je ovo naselje poznato po brojnim problemima koje zadaju glavobolju njegovim stanovnicima. Kako je "Blic" pisao, godinama je gorući bio onaj koji je stvarala nelegalna gradnja, a koja je preopteretila kanalizacionu mrežu, te je prilikom svake jače kiša dolazilo do izlivanja fekalija po putu.

Uz to, padavine (bilo kiša, bilo sneg) neretko umeju da blokiraju javni prevoz u ovom kraju grada. Kao da sve to nije dovoljno, te su meštanima u posete svojevremeno dolazile i koze. Ipak, da su stanovnici naselja ostali vedre prirode uprkos tome, pokazao je i nedavno objavljen snimak nesvakidašnjeg uživanja u zimskim čarolijama.

BONUS VIDEO:

NAGRADA DOBRIČIN PRSTEN POSTHUMNO PRIPALA GLOGOVCU: Voja Brajović održao govor u čast velikana! SUZE U PUBLICI!

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.