RUKA MI OSTALA U BUSU, VRIŠTALA SAM KAO LUDA! Incident na Vidikovcu jer vozač nije hteo da otvori vrata STARICI
Vidikovac, okretnica, Foto: Printskrin / Google street view

užas!

RUKA MI OSTALA U BUSU, VRIŠTALA SAM KAO LUDA! Incident na Vidikovcu jer vozač nije hteo da otvori vrata STARICI

Opis celog događaja poslala je žena koja je bila u ulozi putnika

Objavljeno:

Na samoj okretnici na Vidikovcu desila se velika svađa između vozača autobusa i putnice. Ipak, akteri samog incidenta su se na kraju izmirili.

Opis celog događaja poslala je žena koja je bila u ulozi putnika:

- Danas oko 17:30h na Vidikovcu, na okretnici 23-53, prolazim... Autobus 23 stoji na stanici, vrata zatvorena. Sprema se da krene. Starija gospođa, baka (inače imala šlog) kuca da joj vozač otvori vrata. Kuca nekoliko puta, on ne otvara. Ja stojim na metar udaljenosti. Prilazim. Vozač otvara vrata, i počinje da urla kako kasni zbog "takvih". Besni.

- Ja mu uzvratim: "Gospodine, kako vam nije žao da staroj baki ne otvorite vrata? Pa jel vidite da kuca?" On počinje da urla na mene. Odgovaram da nije u redu da se tako ponaša! Viče mi da napustim njegov "auto"?!

- Nastavljam sa pričom da nije u redu njegovo ponašanje. Viče da izađem Stojim ispred vrata, ruke mi unutra. On zatvara naglo vrata. Ruka mi ostade unutra. Počinjem da vrištim! Otvara vrata i nastavlja da vuče da izađem! Osećam bol u ruci. Sreća pa sam imala debelu zimsku jaknu. Zovem policiju. On i dalje urla. Gospođa sedi, ne može da govori, imala je šlog.

Navodi ona, dodajući da su kamere sve snimile.

- Stiže policija. Piše prijavu vozaču. Kažu mi da ću ga videti na sudu. Ja se sažalim, kažem: Dobro, nije namerno. Ne želim da ga gonim na sudu! Samo želim da se ljudski ophodi prema ljudima.

Vozač zabezeknut! Zahvaljuje se. Sramota ga. Spušta pogled. Shvatio je. Preko moje grbače, ali se bar nadam da nikada više neće biti bahat!

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.