Parking po minutu: Slanjem poruke STOP plaćaće se onoliko koliko ste bili parkirani!

novina u naplati parkinga

Parking po minutu: Slanjem poruke STOP plaćaće se onoliko koliko ste bili parkirani!

Plaćanje parkiranja u zoniranim delovima grada podrazumevaće da će vozači neiskorišćeno vreme moći da iskoriste prilikom sledećeg parkiranja
Objavljeno: 18:59h

Beograđani će od 1. februara moći da plaćaju parking i po minutu. Korisnicima zonskog sistema parkiranja nova usluga će omogućiti da putem mobilne aplikacije "Start-Stop" plaćaju parkiranje za tačno onoliko minuta koliko su proveli na parkingu. Parking servis objavio rat policiji! Dižu im kola i ne pitaju (FOTO) Vozači će tako moći da zaustave vreme parkiranja. Ukoliko se zadrže parkirani kraće od jednog sata u zoniranim delovima grada, neiskorišćene minute za određenu zonu, vozači će moći kasnije da iskoriste. Tako se više neće dešavati da se negde parkiraju na 10 - 15 minuta a da moraju da plate čitav sat usluge.

Aplikacija će moći da se instalira od ponedeljka. Da bi koristili novu uslugu korisnici će morati da se jave "Parking servisu" kako bi proverili da li imaju neizmirena dugovanja prema ovom preduzeću. Kada provera potvrdi da "Parking servis" nema prema njima nikakva potraživanja, biće im dodeljeno korisničko ime i lozinka i tek tada će moći da koriste novu pogodnost. NOVI SISTEM NAPLATE KORAK PO KORAK - instaliranje aplikacije na mobilnom telefonu - provera u "Parking servisu" starih dugovanja - dobijanje korisničkog imena i lozinke - odabir zone i prijava početka parkiranja - prijava završetka parkiranja i odjava (Espreso.co.rs / Večernje novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.