Opet nas vuku za nos: Vučić najavljuje otvaranje Prokopa posle 42 godine i LAŽE! (FOTO) (VIDEO)

sve za kampanju

Opet nas vuku za nos: Vučić najavljuje otvaranje Prokopa posle 42 godine i LAŽE! (FOTO) (VIDEO)

Za sutra je najavljeno glamurozno otvaranje nove železničke stanice Prokop. Međutim, ekipa Espresa uverila se na licu mesta da ova stanica ne da nije spremna, već to neće biti još dugo, dugo vremena
Objavljeno: 15:20h

Što bi rekao naš narod - prodaju nam m*da za bubrege! Prva faza izgradnje železničke stanice Beograd - Centar, poznatije kao Prokop, trebalo bi da bude završena sutra, nakon 42 godine, koliko je bila građena! Sramota kakva se ne pamti: Tviteraši razvaljuju SNS zbog sklanjanja matematičara s balkona! (FOTO) Tako je, barem, najavljeno, ali je ekipa Espresa na samom Prokopu zatekla drugačiju sliku. I imali smo šta i da vidimo... Naime, samo dan uoči zvaničnog otvaranja neke stvari koje su obećane, zapravo, uopšte nisu tačne?! Na dobro izglancanim pločnicima, spremnim za sutrašnju predstavu za narod, sreli smo radnike i njihove nadležne, koji su se začudili pitanju "kad ćemo odavde moći da putujemo van Beograda?".

Filip Plavčić
- Pa šta je s vama, ovde će samo saobraćati Beovoz! Vozovi po Srbiji odavde će krenuti za 50 godina, ako budemo imali sreće - rekao nam je nezvanično jedan od nadzornika radova. Možda radnici nisu upoznati sa svi detaljima, a možda nisu čuli ni da je ministarka Zorana Mihajlović izjavila da od utorka s Prokopa kreću dve linije za Novi Sad. Zato smo otišli i do Glavne železničke stanice da proverimo te tvrdnje.

Možemo li da idemo s Prokopa, pošto je rečeno da će vozovi od sutra tamo saobraćati?
Ne, ne možete ići odatle. Nismo dobili nikakvo obaveštenje o tome. Ovde možete kupiti karte i krenuti isključivo odavde Aleksandar Vučić s Prokopa će saobraćati samo Beovoz, kao i dosad.
Zorana Jevtić
na koji to Vučić obećava, podrazumeva izmeštanje celokupnog voznog saobraćaja
Treba li pominjati da od toga još uvek nema ništa?
beobuild.rs
Puno pitanja za premijera Vučića i nadležne, koja će im, budite uvereni, biti postavljena sutra.
Filip Plavčić
Od samog početka, najavljivana kao najveći infrastrukturni projekat Srbije, izgradnja Prokopa je više puta prekidana zbog nedostatka novca.
105 BG i oko 30 teretnih vozova Ploča "na koti 105" ima čak 45.000 kvadratnih metara 25,8 miliona evra

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.