KNEZ U BARIKADAMA: Kreću radovi usred najpopularnije BG ulice
Knez Mihailova, Foto: Printscreen/Google streetview

popravka!

KNEZ U BARIKADAMA: Kreću radovi usred najpopularnije BG ulice

Srediće i okolne ulice

Objavljeno:

Popravka oštećenja javnih saobraćajnih površina izvedenih od granitnih ploča u zoni Knez Mihailove počeće 3. maja, saopštilo je javno preduzeće "Putevi Srbije".

Ruglu kojeg se stanovnici glavnog grada stide konačno će biti sređeno. Kako se navodi u saopštenju iz "Puteva Beograda", radovi na sređivanju ulice će se obavljati u okviru redovnog održavanja ulica i puteva na teritoriji grada.

- Imajući na umu kulturni i istorijski značaj zone Knez Mihailove, kao centralne pešačke zone grada Beograda, prioritet u radu će svakako imati ova ulica, sa svim okolnim ulicama. Nakon dobijenih svih neophodnih saglasnosti i rešenja, radovi će otpočeti 3. maja - navodi se u saopštenju.

Planirano je da radovi počnu od Sremske ulice i da se popravka i zamena oštećenih granitnih ploča obavlja prema Rajićevoj ulici, odnosno prema Kalemegdanu. Na osnovu izvršenog obilaska terena i evidentiranih svih oštećenja, a u skladu sa vremenskim prilikama, planirano je da radovi traju 30 dana, precizira se u saopštenju gradskog Sekretarijata za informisanje.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.