ŽUTA HOBOTNICA KRUŽI ZEMUNOM: Kako je opozicija opljačkala Beograd? (FOTO)
Flajer koji kruži Zemunom, Foto: Twitter printscreen

misteriozni flajeri

ŽUTA HOBOTNICA KRUŽI ZEMUNOM: Kako je opozicija opljačkala Beograd? (FOTO)

Flajer nije potpisan, pa autor nije poznat

Objavljeno: 15:10h

Flajeri sa slikom tzv. žute hobotnice ovih dana kruže Zemunom.

Na "pipcima" hobotnice su vođe opozicije, a naslov je "opet bi na vlast." Flajer nije potpisan, a ne zna se da li je osvanuo u sandučićima u drugim delovima grada.

"Đilasa, Šapića, Jeremića, Jankovića, Šutanovca i Živkovića, vezuje jedna ista stvar. Svi su bili visoki državni funkcioneri, otimali šakom i kapom za vreme vlasti Demokratske stranke, i sada bi opet", piše na flajeru, na kom je data i zanimljiva "biografija", pogrdne sadržine, za svakog od njih.

POZIVAJU SVE ISKRENE OPOZICIONARE DA IM SE PRIDRUŽE! Narodna stranka u strateškom partnerstvu sa PSG i Đilasom!

PROJEKAT JE PRELEP, ZATVARAĆEMO SAOBRAĆAJ VIKENDOM: Ovako je Đilas pre tri godine pričao o MUZIČKOJ FONTANI NA SLAVIJI (VIDEO)

Trka za beogradske izbore uveliko se zagreva.

Bivši gradonačelnik Beograda i bivši predsednik Demokratske stranke Dragan Đilas ranije je najavio da će ući u trku za gradonačelnika Beograda, a do sada su saopštili da će podržati njegovu kandidaturu Pokret slobodnih građana Saše Jankovića, Pokret za preokret Janka Veselinovića i Levica Srbije Borka Stefanovića. Iz Narodne stranke Vuka Jeremića saopšteno je da će nastaviti razgovore "sa svim pravim opozicionim akterima oko programa za Beograd, pa tako i sa Draganom Đilasom", kao i da se zalažu za jedinstvenu listu opozicije na beogradskim izborima, prenose mediji.

Lider DS Dragan Šutanovac je izjavio da će DS imati svog kandidata na beogradskim izborima i da neće podržati Đilasa. Svoju kandidaturu za gradonačelnika Beograda najavili su i predsednik opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić, kao i Vesna Rakić Vodinelić iz Nove stranke.

Pripadnici vladajuće koalicije i dalje nisu saopštili ko će biti njihov kandidat, ali se u medijima ranije pominjala mogućnost da iz Srpske napredne stranke bude promovisan tim, a ne jedan čovek.

Bonus video:

ESPRESO INTERVJU NEDELJE: Dušan Pavlović, Dosta je bilo

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.