IMAJU BIFE, PARK, STANOVE...Kako izgleda HOTEL ZA MAČKE U BEOGRADU?(FOTO)
Foto: Facebook / Hotel za mačke cat city

samo za mace!

IMAJU BIFE, PARK, STANOVE...Kako izgleda HOTEL ZA MAČKE U BEOGRADU?(FOTO)

Vaša mace će ovde uživati!

Objavljeno:

U srpskoj prestonici već skoro pet godina postoji hotel za mačke!

Jedini hotel za vaše mačore i mačke, hotel Cat City, otvorio je vrata renoviranog zdanja.

Novi "smeštaj" prostire se na 200 metara kvadratih raspoređenih na dva sprata u okviru kojih je smešteno 24 apartmana za mace.

Većina apartmana su oko 2,5 kvadrata iz razloga što su stručnjaci utvrdili da je baš ovo prava mera kada je reč o površini idealnoj za hotelski smeštaj maca, jer i u većim i u manjim prostorijama mace se ne bi osećale bezbedno.

Za one koji imaju više maca, ili osobe koje žele da priušte svojoj jednoj maci veći prostor, tu su apartmani od 7 pa sve do 15 kvadrata.

Mace u ovom hotelu imaju i dnevne šetnje u zajedničkom prostoru, ali striktno bez međusobnog druženja, koji obiluje zanimljivim sadržajima, te se mogu prošetati do parkića, pentrati se po bifeu, skoknuti do dragstora, izležavati se u bibioteci ili popeti se na pozorišnu scenu.

Ovaj hotel za mačke predstavlja grad sa nekim od sadržaja koje svi gradovi imaju, dok apartmani za mace predstavljaju stanove.

Kada vremenske prilike to dozvoljavaju, mace mogu prošetati i uživati u takođe zanimljivom sadržaju koje pružaju tri prostrane i potpuno bezbedne terase.

Osim čuvanja maca na kraće vreme, hotel Cat City pruža mogućnost da, ukoliko životne okolnosti to zahtevaju, ostavite macu i na nekoliko meseci ili čak i duže.

Tokom macinog boravka u hotelu kontakt se održava putem telefona ili aplikacija poput Vibera uz povremeno slanje foto i video zapisa od strane osoblja hotela. Usluga čuvanja bazirana je na punom pansionu te se macama obezbeđuje ishrana koju inače konzumiraju i kod kuće, kao i posip i flaširana voda.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.