ŠTA TO RADITE 2 MESECA? Rekonstrukciji platoa kod Doma omladine ne nazire se kraj, a građani PRESKAČU I BESNE! (VIDEO)
Foto: Espreso.co.rs

niko ništa ne objašnjava

ŠTA TO RADITE 2 MESECA? Rekonstrukciji platoa kod Doma omladine ne nazire se kraj, a građani PRESKAČU I BESNE! (VIDEO)

Prodavačica iz obližnjeg butika nam je otkrila da se na početku radova desilo i kidanje velikog strujnog voda

Objavljeno:

Pored mnogobrojnih radova, popravki i raskopavanja po celom gradu, jedna lokacija se posebno izdvojila, u pitanju je plato kod Doma Omladine.

Rekonstrukcija Platoa Milana Mladenovića i dalje traje. Radovi su počeli 18. avgusta, a prostor ispred Doma omladine nekoliko puta je raskopavan iako je prethodno asfaltiran. I dok radovi traju, bezbednost pešaka je ugrožena.

Iako je rok za završetak radova istekao u septembru, kraj se ne nazire.

ĐAK MUČKI NAPAO NASTAVNICU u Trgovačkoj školi, kolege protestovale na ulici, NASTAVA OBUSTAVLJENA! (FOTO)

foto: Espreso.co.rs

Pitali smo građane koji su se našli kod Doma Omladine da li im je teško da prolaze ovuda i da li možda oni imaju ideju kada će radovi biti gotovi:

- Verujem da će radovi biti završeni do Nove godine, ali iduće godine, našalio se stariji sugrađanin, dok nam je jedna gospođa rekla da vredi čekati koliko god treba, ukoliko se plodovi rada osete.

ZBOG LJUBE JE USTAO CEO ZEMUN: Bivši direktor OŠ Svetozar Miletić: I dalje sam nezaposlen!

Pogledajte anketu:

Biće da se Beograđani sa pravom pitaju da li je taj plato na uglu Dečanske i Makedonske morao da se radi istovremeno sa Brankovim mostom?

foto: Espreso.co.rs

Pitali smo radnike kako teku radovi i kad se predviđa njihov završetak.

Naš posao, postavljanje betona će biti gotov za nedelju dana, a onda na red dolaze ovi drugi, rekao je za Espreso radnik ispred Doma Omladine.

Na pitanje ko su ti drugi i šta treba da još urade, odgovorili su da je neophodno i postavljanje stubova, ali i drveća oko platoa što će raditi neko drugi.

foto: Espreso.co.rs

Ipak, niko nije imao odgovor na pitanje kada se očekuje kompletna rekonstrukcija platoa.

Prodavačica iz obližnjeg butika nam je otkrila da se na početku radova desila i kidanje nekog velikog strujnog voda, što je moglo da ostavi kobne posledice po radnike, ali i po sve ljude koji su se našli u blizini.

foto: Espreso.co.rs

Situacija na prestoničkim ulicama i dalje će biti kritična zbog preklapanja svih ovih radova, čak i kritičnija jer će početi zimski red vožnje u javnom prevozu i na saobraćajnicama će biti više automobila.

Podsećamo, uređeni plato imaće granitne kocke, malu scenu za koncerte, klupe, javnu česmu i drvored sa dvanaest novih stabla.

(J. J.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.