UPOZNAJTE DUNAV I ĐERAM PIJACU: Prošetali smo pored obale velikog plavog Dunava i zavirili u istoriju Đeram pijace (VIDEO)
Foto: Espeso

od A do Š

UPOZNAJTE DUNAV I ĐERAM PIJACU: Prošetali smo pored obale velikog plavog Dunava i zavirili u istoriju Đeram pijace (VIDEO)

Sve zanimljivosti vezane za reku Dunav, ali i pijacu Đeram možete pogledati ovde

Objavljeno: 10:02h

Leto u Beogradu može biti izuzetno dosadno. Ipak, može biti i veoma interesantno, i sve je do vas!

UPOZNAJTE AVALU I BEOGRADSKOG POBEDNIKA: Krenuli smo u šetnju po Beogradu kakvu niste doživeli (VIDEO)

Ključ je u vašoj maštovitosti, a ako ste uvek spremni za akciju provod vam je zagarantovan na lepom plavom Dunavu. Ova reka, najveća u Srbiji, i druga po veličini u Evropi, protiče kroz našu prestonice. Upravo se na njenoj obali nalazi stecište noćnog života, ali i dnevnog. On je simbol tradicije i mode danas. On je leto i zima. On je šetalište, kafana, plaža, igralište. Takođe, ovaj rečni gigant je i remek-delo prirode koji je nezaobilazan deo svakog puta u glavni grad Srbije...

UPOZNAJTE VELIKO RATNO OSTRVO I GENEKS KULU: Prošetali smo divljinom i NBG asfaltom! (VIDEO)

Nešto dalje, svega par kilometara dalje, nalazi se stara predratna pijaca poznatija kao pijaca “Smederevski đeram”. Ovde će vas sačekati ljubazna lica prodavaca, vrhunski ukus prirodnih srpskih namirnica i jedinstven šarm kojim odiše ova stara pijaca...

Sve zanimljivosti vezane za reku Dunav, ali i pijacu Đeram možete pogledati ovde:

U narednom periodu na portalu Espreso.co.rs emitovaćemo još mnogo interesantnih emisija čije će teme biti sve lepote naše prestonice.

Sledeća slova su E i Ž, pa ćemo vas tim povodom voditi u malo virtuelno putovanje preko Etno sela u Beogradu do Železničke stanice.

Ostanite uz nas - da zajedno upoznamo Beograd!

Projekat je sufinansiran iz budžeta Grada Beograda, Gradske uprave Grada Beograda, Službe za informisanje.

(Suzana Trajković)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.