MAMA, VOZIO SAM AUTOBUS: Dečak sam izašao iz vrtića i ušao u gradski prevoz

opasna igra

MAMA, VOZIO SAM AUTOBUS: Dečak sam izašao iz vrtića i ušao u gradski prevoz

Protiv odgovorne medicinske sestre-vaspitačice, koja je radila u vrtiću, pokrenut je disciplinski postupak, ona je suspendovana i uručeno joj je rešenje o udaljenju s rada
Objavljeno: 16:05h

-Dvogodišnji Ognjen P. koji je pre dva dana sam izašao iz vrtića "Zvezdana prašina" na Bežanijskoj kosi i ušao u autobus na liniji 72, rekao je prestravljenim roditeljma dok ga je policajac vraćao u njihovo naručje da je "vozio autobus".

- Mališanu uopšte nije bilo jasno zašto su svi uplakani i zašto se toliko raduju. Kada su ga roditelji uzeli u naručje i pitali ga gde je bio, rekao je da je vozio autobus, što je izazvalo salvu smeha kod svih prisutnih. BEBA POBEGLA IZ VRTIĆA USRED BEOGRADA: UŠETALA U AUTOBUS I IZGUBILA SE Sve se dobro završilo, i to na prvom mestu zahvaljujući prisebnom vozaču, kao i ostalim putnicima - priča izvor blizak Alo. U predškolskoj ustanovi "11.april", koja je nadležna i za "Zvezdanu prašinu", povodom događaja kaže da su preduzete sve mere predviđene procedurama.
- Obavljen je razgovor sa roditeljima deteta, a protiv odgovorne medicinske sestre-vaspitačice pokrenut je disciplinski postupak, ista je suspendovana i uručeno joj je rešenje o udaljenju s rada. Protiv svih svih odgovornih lica u objektu "Zvezdana prašina" biće pokrenuti disciplinski postupci i utvrđena pojedinačna odgovornost - navode u ovoj ustanovi. U okviru procedura i tokom postupka koji će biti sprovedeni utvrdiće se okolnosti i činjenice koje su dovele do toga da dete izađe iz tog objekta bez nadzora. (Espreso.co.rs/Izvor: Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.