Aleksandra je otvorila PRVI HIPI MARKET U BG: Ona je DJ i kreatorka, a ovo je njena JEDINSTVENA IDEJA (FOTO)
Foto: Printscreen / Instagram / aleksandra.duende

kreativnost, sloboda, umetnost...

Aleksandra je otvorila PRVI HIPI MARKET U BG: Ona je DJ i kreatorka, a ovo je njena JEDINSTVENA IDEJA (FOTO)

Concept Bohemian je nešto potpuno drugačije u Beogradu, mesto koje morate posetiti iz više razloga

Objavljeno: 16:42h

Popularni di džej i kreatorka nakita, koja je u vezi s glumcem Branislavom Trifunovićem, Aleksandra Erić, mnogima poznatija kao Aleksandra Duende, lepotom i kreativnošću ne prestaje da očarava publiku.

Muzikom je krenula da se bavi još kao tinejdžerka, a danas je jedna od najtraženijih di džejeva. Nastupa sama ili u sastavu "Girl Panic", koji pored nje čine još tri devojke.

Aleksandrini nastupi su sami po sebi autentični jer na setovima uz zvukove elektronske muzike ubacuje i orjentalne.

Osim po odličnom zvuku, Aleksandru prepoznaju i po kreativnom nakitu koji sama pravi, a sada je otišla korak dalje i svoju kreativnost prenela i na odeću. Naime, Aleksandra kreira nakit već tri godine, a pre šest meseci izbacila je i svoju prvu kolekciju garderobe koja je apsolutno jedinstvena i autnetična, baš kao i ona. Prema njenim rečima čar ove kolekcije je da svaki komad bude unikatan, od prirodnih materijala i drugačijeg dizajna.

Kako bi svim zainteresovanim pripadnicama lepšeg pola, ovi unikatni komadi bili na dohvat ruke, Aleksandri je bio potreban prostor u kojem će svoje kreacije moći da izloži i predstavi publici. Tako se rodio Concept Bohemian.

foto: Espreso

Concept Bohemian izražava njen stil - bohemian stil, koji je kako i sama kaže najbolje karakteriše.

Concept Bohemian koji se nalazi u Karađorđevoj ulici 55. je mesto gde se nalazi Aleksandrin prodajni prostor. Ipak, on je i više od toga. Kada se otvore vrata, to je potpuno drugačiji svet, izvan okvira, specifičan i drugačiji. Kako i sama kaže - moderan hipi stil čiji je glavni cilj sloboda.

Lagana i lepršava garderoba u kojoj ćete se u isto vreme osećati zavodljivo, opušteno i slobodno bio je Aleksandrin cilj i ispunila ga je u potpunosti.

Concept Bohemia je prostor koji odiše toplinom, mesto na kojem ćete se dobro osećati i koji će vas očarati od prvog momenta.

Jastuci za sedenje, opuštena atmosfera, i svojevrstan stil neće vas ostaviti ravnodušnim. Na ovo mesto ćete se vraćati iznova i iznova, jer kada se otvore vrata kao da ste uplovili u neki potpuno drugačiji svet.

Aleksandra je došla na još jednu ideju, te je tako već po drugi put održan Haute Hippie Market u organizaciji Concept Bohemiana. Kako je mlada dizajnerka objasnila za Espreso.co.rs, to je market koji ima za cilj da pod jedan krov stavi dizajn, umetnost, kulinarstvo, muziku i još mngostvo razlicitih sadržaja.

A post shared by Mashen (@mashensky) on

- Zamišljen je tako da se održava jednom mesečno i da traje 2 dana.

Održan je drugi po redu market u našoj organizaciji i na sledećem kao i dosada svi su dobrodošli da učestvuju. Naravno kako smo ograničeni sa prostorom, po marketu imamo do 10 učesnika, ali upravo je zato ovaj market poseban jer svako od učesnika uređuje svoj prostor i svako na svoj način dolazi do izražaja. Glavni motiv je kreativnost, ljubav i sloboda izražavanja! - rekla je Aleksandra za naš portal.

foto: Espreso

Prostor odiše posebnom energijom i svi su dobrodošli. Concept Bohemian nije samo prodajni prostor, već i dnevni bar, kafetrija, mesto gde se održavaju žurke. Ovo je verovatno jedino mesto u Beogardu gde možete da uživate u istačnom ukusu i šampanjcu na boho način - uz jagode i latice ruža.

Tako da, svi oni koji žude za slobodom, kreativnošću i hipi stilom, pravac u Cocept Bohemian, nećete se pokajati. Sledeći Hippie market nemojte nikako da propustite jer će čar ovog mesta u vama probuditi posebnu energiju. A već 27. juna svratite do Savamale i Concept Bohemian - a i veče provedite sa Bracjketom gde ćete moći da slušate najlošije mixanje najboljih pesama.

(M.Božinović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.