POTRESNE SCENE NA MESTU POŽARA NA NOVOM BEOGRADU: Od kafića ostalo samo OVO, stanari zgrade pakuju kofere (FOTO)
Požar na Novom Beogradu, Foto: Kurir

TUGA

POTRESNE SCENE NA MESTU POŽARA NA NOVOM BEOGRADU: Od kafića ostalo samo OVO, stanari zgrade pakuju kofere (FOTO)

Stanari zgrade mahom su otišli sa mesta događaja

Objavljeno:

Veliki požar izbio je jutros u ulici Bulevar Maršala Tolbuhina u Novom Beogradu. Izgoreo je ugostiteljski objekat koji se nalazi u stambenoj zgradi, nakon čega se proširio redom na stanove, sve do 4. sprata.

Vatrogasci još uvek vredno rade kako bi smirili situaciju.

- Jutros od 6 sam na nogama, ja sam na prvom spratu ali sa druge strane, jedino što sam stigla to je da spakujem ovaj mali kofer stvari i da ponesem najpotrebnije, u slučaju da se proširi i na moj. Svakako se širilo velikom brzinom, krenulo je sve od kafića ispod - ispričala je jedna devojka za Kurir.

Kako možemo videti, policajci obezbeđuju prolaz u zgradu sa svih strana, vatrogasci su lokalizovali požar, međutim s obzirom na buktinju, još uvek se radi na dogašivanju.

1 / 4 Foto: Kurir

- Velika tuga, samo imam da kažem, jadni ljudi kojima je sve nestalo. Celog života se boriš da nešto stvoriš i u jednom času sve nestane, kao da nikad nije postojalo - dodala je jedna prolaznica šokirana prizorom koji je zatekla.

Naime, stanari zgrade mahom su otišli sa mesta događaja, s obzirom na to da gašenje požara traje od rano jutros, međutim, jedna žena čiji je stan izgoreo još uvek je tu, čekajući da vidi šta dalje.

- Ja nemam snage da govorim, sve je nestalo, moj stan je izgoreo potpuno i ne znam šta ću dalje. Samo me zanima od čega je nastao ovoliki plamen - kaže ova stanarka zgrade, vidno potresena.

Bonus video:

00:02

Vatrogasci su lokalizovali požar, ali se još radi na dogašavanju

(Espreso / Kurir / Tatjana Vasiljević / Prenela: A.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.