VASPITAČICA IZ BEOGRADA BEZ PARDONA REKLA ŠTA HOĆE ZA 8. MART: Njene reči RASPAMETILE RODITELJE, opšti haos!
Vrtić / Ilustracija, Foto: Promo

šta mislite o ovome?

VASPITAČICA IZ BEOGRADA BEZ PARDONA REKLA ŠTA HOĆE ZA 8. MART: Njene reči RASPAMETILE RODITELJE, opšti haos!

I dok su se mahom roditelji šalili na račun skupocenih darova koji se vaspitačicama tog datuma donose, jedna od njih rešila je da se oglasi i brutalno odgovorila svima

Objavljeno:

Nakon što se na društvenoj mreži povela polemika šta pokloniti vaspitačicama za Osmi mart, usledili su brojni ironični komentari poput "letovanja", "stana od 80 kvadrata", "bunde od činčile"...

I dok su se mahom roditelji šalili na račun skupocenih darova koji se vaspitačicama tog datuma donose, jedna od njih rešila je da se oglasi i brutalno odgovorila svima. I ona bi od roditelja volela poklone, a jedan od najpoželjnijih je da - ne dovode decu bolesnu u vrtić:

Vrtić, Obdanište, deca
foto: Petar Aleksić

"Ja kao vaspitač bih najviše volela da roditelji i vaspitači krenu da sarađuju, a sve u korist deteta! A ne ovo ponižavanje i pljuvanje po internetu!! Roditelji da bolesnu decu ostavljaju kod kuće, jer, gle čuda, imamo i mi decu, pa sve dečije viruse donosimo kući, pa smo više na bolovanju, i pod lekovima nego što treba da radimo...", napisala je, pa dodala:

"Da se nekad posluša i savet vaspitača, a ne "Ma šta one znaju... (te vaspitačice provode više vremena sa vašom decom nego vi sami...)", da vrtić nije čuvaonica, već vaspitno-obrazovna ustanova, da se vaspitači ne pljuju, ogovaraju, vređaju, i još svašta nešto.... Čast mnogim roditeljima, ali ovih drugih ima mnogo više.... A to da li ćete neku sitnicu doneti vaspitaču ili ne je vaša stvar, one svakako ništa ne traže", zaključila je na kraju.

Šta biste vi poklonili vaspitačicama, pišite nam u komentarima.

Bonus video: Aco Pejović razvalio u Kragujevcu za Osmi mart

03:42

Aco Pejović razvalio u Kragujevcu za Osmi mart

(Espreso/Telegraf/Prenela: D.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.