BEOGRAĐANKU PREVARIO LAŽNI STANODAVAC: Ostavili smo kaparu, već sutra je bilo KASNO!
Stan, Foto: Profimedia

lAŽNI OGLASI

BEOGRAĐANKU PREVARIO LAŽNI STANODAVAC: Ostavili smo kaparu, već sutra je bilo KASNO!

Beograđanima lažni stanodavac uzeo pare za stan koji ne postoji!

Objavljeno:

Lažni stanodavci ponovo varaju naivne ljude, navlače ih sa povoljnijim cenama mesečnog najma. Novac im traže unapred, pod izgovorom da su u inostranstvu, kao i da ima mnogo zainteresovanih za stan.

- Želela bih da upozorom ljude da dobro gledaju oglase za stanove, čak i ako se čuju sa ljudima i dogovore sve. Mi smo prevareni za stan, uzete su nam pare, a stan ne postoji, ostavili smo kaparu kako bi nam čovek ostavio stan, jer je u inostranstvu, a već sutra kada smo došli po ključeve stan nije postojao, a čovek je već poznat policiji - navela je jedna Beograđanka na storiju Instagram stranice "Moj_beo_grad_".

Lažni stan
foto: Printscreen/Instagram/Moj Beograd

Navela je da je stan videla na oglasima.

- Sigurna sam da nismo jedini prevareni jer je teško naći dobar stan za manje pare i da su ljudi bar ostavljali čoveku "nešto" kako bi njima izdao stan. Naglašavam da je čovek poslao svoju ličnu kartu slikanu sa obe strane kao garanciju - navodi se u njenom upozorenju i dodaje:

- Mi smo napravili grešku jer smo našli bar jedan dobar stan, a tražimo ga mesecima i napravili smo glupost, ali eto, bar da upozorimo ljude!

Bonus video:

04:33

ZAKUCALA NA SOPSTVENA VRATA, A KAD SU SE OTVORILA DOŽIVELA JE ŠOK! Žena kojoj podstanar OTIMA stan NAPADNUTA na svom pragu

(Espreso/Kurir/Prenela T.Š)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.