EVO KAKVO ĆE BITI RADNO VREME PARKING SERVISA ZA DAN DRŽAVNOSTI: Došlo je do izmena, važno je da znate
Parking/Ilustracija, Foto: Artinun Prekmoung / Panthermedia / Profimedia

praznik

EVO KAKVO ĆE BITI RADNO VREME PARKING SERVISA ZA DAN DRŽAVNOSTI: Došlo je do izmena, važno je da znate

Sve javne garaže, posebna i SMS parkirališta i kompleks "Međunarodni terminal" biće neprekidno otvoreni za vreme praznika i radiće po uobičajenom sistemu naplate, kao i Služba za prenos vozila

Objavljeno:

JKP "Parking servis" Beograd obaveštava korisnike svojih usluga da, povodom obeležavanja Dana državnosti Republike Srbije, u četvrtak i petak, 15. i 16. februara 2024. godine, neće kontrolisati i naplaćivati parkiranje u zoniranim delovima grada.

Tokom predstojećeg praznika, biće zatvorene i poslovnice Korisničkog servisa u ulicama Takovska br. 31, Mileševska br. 51 i Bulevaru Milutina Milankovića br. 134g, a na objektima Preduzeća biće istaknuta državna zastava.

Parking/Ilustracija
Parking/Ilustracijafoto: Profimedia

Sve javne garaže, posebna i SMS parkirališta i kompleks "Međunarodni terminal" biće neprekidno otvoreni za vreme praznika i radiće po uobičajenom sistemu naplate, kao i Služba za prenos vozila.

Od subote, 17. februara 2024. godine, naplata i kontrola parkiranja u zoniranim delovima grada, kao i svi šalteri Korisničkog servisa, radiće po uobičajenom radnom vremenu. JKP "Parking servis" korisnicima svojih usluga čestita predstojeći praznik.

Bonus video:

00:41

Parking servis Beograd poslednjih godina radi punom parom kako bi rešio problem parkiranja u višemilionskom Beogradu.

(Espreso/Kurir Web/Prenela: N.J.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.