"PREBILI SU JE ONI KOJIMA JE VEROVALA, A ŠTENCE POBACILI": Priča o ženki psa iz Beograda rasplakala Srbiju (FOTO)
Pas Annie, Foto: PRINTSCREEN/X/KRCKO I SAPICE

pretužno!

"PREBILI SU JE ONI KOJIMA JE VEROVALA, A ŠTENCE POBACILI": Priča o ženki psa iz Beograda rasplakala Srbiju (FOTO)

Pretužna sudbina ženke psa koja je zbog ljudske zlobe morala na operaciju

Objavljeno:

"Nije imala ime, a ni svoj dom", piše ispod fotografija povređene ženke psa koja je usled ljudske zlobe imala tužnu životnu priču - sve dok se nije pojavila jedna Beograđanka i život joj promenila iz korena.

Ljiljana iz Beograda, žena koja kao pojedinac već tri decenije pomaže, zbrinjava, leči i udomljava pse, objavila je na svom Tviter profilu priču o ženki koju su momci kojima je verovala prebili - zbog čega je hitno morala na operaciju. Donacije za operaciju su se odmah počele skupljati, a kako kaže Ljiljana kada je "gospođa zaštitarka nakon skupljenog novca nestala", njoj nije preostalo ništa drugo sem da se sama pobrine o psu.

"Prebili su je momci iz kraja kojima je verovala a štence pobacali da ih niko ne može pronaći. Uvaljena mi je na par sedmica da se oporavi od operacije...Gospođa zaštitarka nikada više nije pitala za nju. Donacije se skupile, šta ce joj pas.

I tako smo ona i ja danima išli kod veterinara da se vežba, pa hidro-masaža... I potrajalo je da bi sve bilo kako treba.

Sada je lepotica tu u mom krevetu. Znate li zašto? Zato što bi za mene život dala, zato što me voli najviše na svetu... A ja ne želim da je izneverim.

Sada ima ime Annie. Spokojna je sanjala svoj san, da ima dom, ljubav i da je više niko ne udari", napisala je Ljiljana u svojoj objavi.

"Hvala vam do neba za trud"

Ljubitelji životinja bili su oduševljeni gestom ove žene.

"Kakvo srce Vi imate", "Vi ste heroj a gospođi zaštitarki neka je na čast", "Hvala vam do neba za trud, ljubav i empatiju prema ovoj lepotici", "Gospođi zaštitarki bih imala svašta da poručim", "Prevaranti ne biraju način da dođu do novca, Vama Hvala", pisali su joj oni.

Bonus video:

03:40

STRAŠNE POVREDE NASTAJU UKOLIKO PAS PROGUTA UPALJENU PETARDU! Dr Veselinović UPOZORILA: Često se OVE POSLEDICE ispolje KASNIJE!

(Espreso / Blic / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.