RADOVI ZAVRĆU SLAVINE U TRI VELIKE BEOGRADSKE OPŠTINE! 3 dana će imati problem sa vodosnabdevanjem
Česma, Foto: Profimedia

proverite da li ste na spisku

RADOVI ZAVRĆU SLAVINE U TRI VELIKE BEOGRADSKE OPŠTINE! 3 dana će imati problem sa vodosnabdevanjem

Stabilizacija snabdevanja vodom se očekuje u toku noći između nedelje i ponedeljka

Objavljeno:

Pad pritiska i prekide u snabdevanju vodom osetiće potrošači na opštinama Novi Beograd, Zemun i Surčin od subote 3. februara u 21 sat, a zbog neodložnih radova na prevezivanju hidrotehničkog objekta na vodovodni sistem, saopšteno je iz JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija".

Stabilizacija snabdevanja vodom se očekuje u toku noći između nedelje, 4. februara, i ponedeljka, 5. februara.

Za prioritetne potrošače će tokom radova biti obezbeđene auto-cisterne sa vodom za piće. Mole se građani da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Cisterna za vodu
Cisterna za vodufoto: Aleksandar Čolić

"Izvinjavamo se potrošačima zbog potencijalnih neprijatnosti i molimo ih za strpljenje. Najavljeni radovi će obezbediti da snabdevanje vodom i nadalje bude pouzdano i redovno", saopštavaju.

Dali su i važan savet za potrošače: Pri svakom uspostavljanju snabdevanja vodom za piće nakon prekida, dolazi do prolazne pojave boje i mutnoće. Ova neželjena pojava se prevazilazi ispiranjem cevi, odnosno otvaranjem slavina i ispuštanjem vode u srednje jakom mlazu, sve do trenutka kada voda dobije svoje uobičajene karakteristike.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Servisnom centru Grada Beograda na broj telefona 11-0-11 ili na besplatni broj 0800 11-00-11 za sve pozive iz fiksne telefonije, a informacije o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na web adresi www.bvk.rs

Bonus video:

00:41

Radovi na adaptaciji dela škole Vladislav Ribnikar

(Espreso / Telegraf / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.