EVO KADA ĆE BITI OTVOREN NOVI KINESKI TRŽNI CENTAR: Izbila su DVA VELIKA POŽARA, a radovi će biti ubrzani
Novi kineski tržni centar u Bloku 70, Foto: Grad Beograd

BLOK 70

EVO KADA ĆE BITI OTVOREN NOVI KINESKI TRŽNI CENTAR: Izbila su DVA VELIKA POŽARA, a radovi će biti ubrzani

Novi tržni centar imaće dve poslovne zgrade

Objavljeno:

Radovi na novom kineskom tržnom centru će biti ubrzani u narednom periodu i otvaranje se očekuje do maja, rekao je Zou Junyong ispred kompanije Eurasia Trade Center koja gradi novi objekat.

Na pitanje kada radnici i privrednici starog tržnog centra mogu da očekuju preseljenje a usled nove tragedije koja ih je zadesila, Zou kaže da je ceo dan ispred objekata koji je zahvatio požar, a sa predstavnicima ambasade.

"Celo jutro sam kod tržnog centra sa ambasadorom Kine i radnicima u tržnom centru, sutra imamo hitan satanak i dogvorićemo se moja firma i ja da se radove što pr ubrazaju, da se novi tržni centar otvori što pre. Verujem da će u toku dva, tri meseca sve biti gotovo, a najkasnije do maja", rekao je on.

Novi tržni centar imaće dve poslovne zgrade, a zgrada A će prva da se otvori, rekao nam je on.

"Molba je za Grad Beograd i državu Srbuju da nam pomognu da bi sve bilo čisto i po zakonu i da bismo naše privrednike što pre uselili da počnu da rade. Kinezi u Srbiji su mnogo izbugili, imali su dva velika požara u poslednje dve i po godine", rekao je Zou.

Podsetimo, požar u kineskom tržnom centru u Bloku 70 izbio je rano jutros. Vatrena stihija gutala je sve pred sobom, a kako se može čuti na licu mesta sumnja se da je radnik iz jedne prodavnice po dolasku na posao uključio grejalicu nakon čega je izbio požar.

1 / 12 Foto: Tamara Trajković

Bonus video:

00:24

Lokalizovan požar u Bloku 70

(Espreso / Blic/ Vesna Bjelić / Prenela: A.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.