"IMA IH VIŠE OD 40, NEČUJNI SU I MOGU DA LETE": Beograđanin primetio ČUDNE INSEKTE u svom STANU! (FOTO)
Zgrada, Foto: Aleksandar Stojanović

Šta je ovo?

"IMA IH VIŠE OD 40, NEČUJNI SU I MOGU DA LETE": Beograđanin primetio ČUDNE INSEKTE u svom STANU! (FOTO)

Filip je u stanu primetio čudne insekte koje nikada pre nije video

Objavljeno:

"Šta je ovo?" pitao se zabrinuti momak iz Beograda, kada je od skoro na prozoru svog stana ali i unutar njega uočio čudne insekte koje nikada ranije nije video.

Delimično uplašen jer se radi o insektima sa kojima se nije susretao pre, Filip je na Reditu zamolio ostale članove srpskog dela ove društvene mreže da mu pomognu ukoliko znaju o čemu je reč.

"Imam ove insekte na prozoru u sobi, oko njega, par njih, bleje tako okolo, a i na drugom kraju stana se stvorili isto na jednom prozoru. Jednog sam čak video da je prošao nekako između 2 sloja prozora. Ima ih i negde na nekoj staroj hrani. Ali od skoro tek.

Ja sam od selidbe (u februaru) imao problema s moljcima (što napadaju hranu), jer sam iz krcatog stana prešao u već pun stan, i neke stvari su tako stajale u kutijama dugo i evo ga sad ova mala stvorenjca. Mogu i da lete, ali retko i kratko. Pitao sam na nekom odeljku američkog redita da li su ovo termiti, kažu da su ovo neke specijalne ose? Ali ne znam da li se sprdaju ili ozbiljno pišu. Imaju zadnji deo kao osica ali ono..." napisao je on.

Insekt
Insektfoto: PRINTSCREEN/REDDIT

"Trenutno ih u stanu imam preko 40"

Takođe, dodao je i sledeće:

"Uski su 2 mm, dugački tipa 5 mm, nečujni naravno, samo se mlataraju okolo onako nema kolonije kao grupacije ali su opet svi samo u nekim regionima, šire se, i jednom sam ih našao u nekoj kutiji koja je od šećera bila oblepljena. Trenutno ih u stanu imam preko 40", napisao je Filip.

Reditori mu po svemu sudeći nisu bili od neke pomoći, jer niko od komentatora nije znao da da tačan odgovor.

Da li vi znate o kom insektu je reč?

Bonus video:

07:09

ZAŠTO SMRDIBUBE SMRDE? Biolog objasnio šta insekt ispušta kada se oseti ugroženo I DA LI JE OPASNO ZA LJUDE

(Espreso / Blic/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.