OVO SU NERADNI DANI OKO DOČEKA NOVE 2024. GODINE: U Beogradu će 1 stvar biti besplatna za sve
Foto: Mondo Uros Arsić

obratite pažnju

OVO SU NERADNI DANI OKO DOČEKA NOVE 2024. GODINE: U Beogradu će 1 stvar biti besplatna za sve

U nedelju 31. januara, mnogi objekati radiće skraćeno

Objavljeno:

U nedelju uveče, 31. decembra, se dočekuje Nova godina, a povodom tog praznika dva dana u sledećoj sedmici biće neradna.

Neće se raditi u ponedeljak i utorak 1. i 2. januara 2024. godine. Prvi radni dan sledeće nedelje biće sreda, 3. januar. Tokom neradnih dana biće besplatan i parking u zonama u Beogradu. Inače, parking se ne plaća nedeljom tako da će Beograđani moći tri i po dana besplatno da parkiraju svoja vozila u zonama, jer se parking subotom plaća do 14 časova.

"JKP "Parking servis" obaveštava korisnike svojih usluga da neće kontrolisati i naplaćivati parkiranje u zoniranim delovima grada tokom novogodišnjih i božićnih praznika, 1, 2. i 7. januara 2024. godine, kada će biti zatvoreni i šalteri za rad sa strankama u ulicama Takovska 31, Mileševska 51 i Bulevaru Milutina Milankovića 134g. Sve javne garaže, posebna i SMS parkirališta biće neprekidno otvoreni tokom praznika i radiće po uobičajenom sistemu naplate", navodi se u saopštenju JKP "Parking servis".

U nedelju 31. januara, mnogi objekati radiće skraćeno, a 1. januara gotovo sve će biti zatvoreno, dok je neradni dan zvanično i 2. januar, ali mnogo prodavnica se vraća normalnom radnom vremenu već tog dana. Tržni centri će 31. decembra raditi od 10 do 18 časova, prvog dana nove godine biće zatvoreni, a već 2. januara radiće uobičajeno.

Bonus video: Doček Nove godine u Kragujevcu!

02:42

Doček Nove godine u Kragujevcu!

(Espreso/MONDO/Prenela: D.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.