KUĆNI BUDŽET VIŠE NE MORA DA TRPI! Roditelji imaju brigu manje, a deca razlog za učenje više
Škola, Foto: Grad Beograd

promo

KUĆNI BUDŽET VIŠE NE MORA DA TRPI! Roditelji imaju brigu manje, a deca razlog za učenje više

Deca su budućnost i opština Savski venac je na vreme to prepoznala kako bi ulagala u mališane da bi stekli bolje uslove za poboljšanje učenja i razvijanje novih veština

Objavljeno:

Avgust je za roditelje koji imaju decu koja kreću u školu u septembru jako stresan period godine iako je leto, sunce i 35 stepeni gotovo svakog dana. Letnji godišnji odmori su gotovi, kancelarija zove u nove radne pobede, a deci treba obezbediti udžbenike, sveske i ostali školski pribor.

Kako su jesen i zima koja se na nju naslanja uvek skuplji nego leto, kućni budžet valja isplanirati na vreme. Baš iz tog razloga, opština Savski venac je tradicionalno organizovala akciju darivanja kompletne školske opreme svim đacima prvacima, od torbe do kompletnog školskog pribora.

1 / 10 Foto: Grad Beograd

Deca su budućnost i opština Savski venac je na vreme to prepoznala kako bi ulagala u mališane da bi stekli bolje uslove za poboljšanje učenja i razvijanje novih veština. Poklone je dobilo 350 učenika u devet škola na Savskom vencu.

PR
foto: Grad Beograd

U sklopu postojećeg programa, otvoren je i prvi Eko-park, obnovljen je park kod Vojne gimnazije, dok su obezbeđeni besplatni termini za sport i rekreaciju u kompleksu Sportsko selo. Organizovan je i besplatni letnji kamp za decu i obezbeđene su brojne nagrade za najbolje timovu u okviru projekta za mlade “Tvoja ideja u tvojoj zajednici”.

Bonus video:

00:35

Završena rekonstrukcija Keja oslobođenja u Zemunu

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.