KARTA SE LAKO KUPUJE U APLIKACIJI! Ali to nije sve što možete da uradite svojim mobilnim telefonom!
Foto: Beoinfo

ZNATE LI?

KARTA SE LAKO KUPUJE U APLIKACIJI! Ali to nije sve što možete da uradite svojim mobilnim telefonom!

Tu je i nova aplikacija za telefon koja je i više nego korisna

Objavljeno:

Već uveliko funkcioniše “Beograd plus” - novi sistem naplate i kontrole gradskog prevoza. “Bus plus” je otišao u zaborav a zamenio ga je jedan potpuno nov, redizanjniran sistem, mnogo efikasniji i korisniji za sve Beograđane.

Ono što već svi Beograđani znaju je da na broj 9011 putem SMS poruke mogu dakupe kartu. Posebno važan detalj koji je obradovao sve korisnike gradskog prevoza je da su cene znatno smanjene u odnosu na ranije.

Tu je i nova aplikacija za telefon koja je i više nego korisna.

Kada prvi put otvorite Beograd Plus aplikaciju i odobrite pristup vašoj lokaciji na raspolaganju će vam biti mapa na kojoj ćete uvek moći da vidite gde se nalazite, a kada pomerite crvenu strelicu na mapi, učitaće se obližnje stanice koje su vam na raspolaganju u njenoj blizini.

Na vrhu početne stranice aplikacije vam je na raspolaganju pretraga stanica. Ukoliko kliknete na ovo polje, otvoriće vam se kartica "Pretraži stanice", odnosno lista stanica koje možete ručno odabrati ili u polje uneti tekst za bržu pretragu.

A kako se kupuju karte u aplikaciji?

U aplikaciji vam je na raspolaganju kupovina vremenske, dnevne, dedmodnevne, mesečne ili godišnje karte, i povlašćene karte. Kartu možete kupiti na dva načina. Prvi način je da u meniju na dnu ekrana direktno izaberete "Kupi kartu". Drugi način je da u istom meniju prvo posetite "Plaćanje", a zatim stisnete na kružnu ikonicu u polju "Kupovina karata".

Bonus video

00:54

Mladić šmrče u autobusu GSP

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.