POČELO POSTAVLJANJE NOVOGODIŠNJE RASVETE U BEOGRADU: Evo kada će prestonica da ZASIJA
Novogodišnja rasveta, Foto: Aleksandar Stojanović

NOVA 2024.

POČELO POSTAVLJANJE NOVOGODIŠNJE RASVETE U BEOGRADU: Evo kada će prestonica da ZASIJA

Po završetku izvođenja radova na montaži svečanog osvetljenja na svim lokacijama, otpočeće se sa priključenjem instalacije

Objavljeno:

JKP "Javno osvetljenje" Beograd je 15. novembra, u skladu sa svojim nadležnostima, otpočelo sa montažom elemenata svečanog osvetljenja za Novu 2024. godinu, koje će biti u istom obimu kao i prethodne godine, bazirano na područje šireg centra grada.

To podrazumeva postavljanje elemenata svečanog osvetljenja u okviru centralnih gradskih ulica, platoa, parkova, bulevara i trgova, saopšteno je iz Grada Beograda.

Gde je do sada postavljeno osvetljenje

Do sada su elementi postavljeni u Ulici kralja Milana, delu Kneza Miloša, platou ispred Hrama Svetog Save, Tiršovoj ulici, Bulevaru Vudro Vilsona i Nikolaja Kvarcova, a u narednih nekoliko dana radovi će se izvoditi u Tašmajdanskom i Pionirskom parku, Bulevaru oslobođenja, Kalemegdanu i na Topčiderskoj zvezdi.

1 / 6 Foto: Aleksandar Stojanović

Nije nabavljanja nova oprema

Grad Beograd ni ove godine nije nabavljao novu opremu, već će se na svim lokacijama, kao i prethodne godine, koristiti raspoloživa oprema i ukrasni elementi.

Po završetku izvođenja radova na montaži svečanog osvetljenja na svim lokacijama, otpočeće se sa priključenjem instalacije, koja će se ukrašavati gradske ulice u predstojećem prazničnom periodu.

I ove godine u istom terminu?

S obzirom na to da iz Grada kažu da će ovogodišnja rasveta biti postavljena u istom obimu kao i prošle godine, pretpostavka je i da će ona biti upaljena takođe kao za doček Nove 2023. Podsetimo, svečano osvetljenje tada je u Beogradu bilo uključeno od 15. decembra do 15. januara.

Bonus video:

01:00

PRAZNIČNA ČAROLIJA U RADNJAMA

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.