SNIMLJEN BAHATI VOZAČ NA ZRENJANINSKOM PUTU: Hteo da zaobiđe gužvu, pa OVDE terao pikapa!
Vožnja trotoarom, Foto: Printscreen/Instagram/Moj Beograd

opasnost u saobraćaju

SNIMLJEN BAHATI VOZAČ NA ZRENJANINSKOM PUTU: Hteo da zaobiđe gužvu, pa OVDE terao pikapa!

Vozač na Zrenjaninskom putu preticao kolonu vozila tako što je vozio trotoarom

Objavljeno:

Kada ostanemo zaglavljeni u saobraćaju, svi bismo najradije da nekako možemo da "preletimo" kolonu vozila ili da na neki način ne budemo tu gde jesmo. Oni koji pokušaju da zaobiđu kolonu uglavnom to urade na bezobrazan i krajnje bahat način, što izazove gnev kod drugih učesnika.

S obzirom na to da su gužve u Beogradu svakodnevne i kao da više ne važi pravilo da su one prisutne samo u jutarnjim ili poslepodnevnim časovima, još ako se nešto "vanredno" desi, česti su i primeri najbahatijih načina snalaženja da se one zaobiđu. Često se nađe neko da to zabeleži, pa je tako i sa ovim slučajem.

Na instagram stranici "moj_beo_grad" objavljen je snimak sa Zrenjanisnkog puta na kome se vidi kako pikap ide trotoarom, dok se sa njegove leve strane vidi dugačka kolona vozila.

Bahata vožnja
foto: Printscreen/Instagram/Moj Beograd

Neverovatno je kako je došao na ovu ideju, s obzirom na to koliko je uzak trotoar, kao i to da je sa jedne strane bankina, a sa druge rastinje, što još sve dodatno sužava "put". Gde li su se sklonili pešaci koji su se tu zatekli u tom trenutku... Ne zna se šta je ovog vozača nateralo na ovakvo ponašanje, jedino opravdanje može da bude ako se stvarno radilo o nekom veoma hitnom slučaju.

Bonus video:

00:09

Teška nezgoda na autoputu Miloš Veliki kod Ljiga

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.