OVA BEOGRADSKA OPŠTINA DELI PO 300.000 DINARA! Evo šta je potrebno da biste ušli u najjuži krug da dobijete novac!
Foto: Stari grad

POGLEDAJTE!

OVA BEOGRADSKA OPŠTINA DELI PO 300.000 DINARA! Evo šta je potrebno da biste ušli u najjuži krug da dobijete novac!

U prethodna dva ciklusa “Stari grad misli na zgrade“ obuhvaćeno je 606 starogradskih zgrada

Objavljeno:

I ove godine opština Stari grad organizovala je Javni konkurs pod nazivom „Stari grad misli na zgrade“. Na konkursu je učestvovalo preko 800 stambenih zajednica od kojih se njih 717 našlo na Konačnoj rang-listi, a maksimalan iznos novčanih sredstava koje izdvaja Gradska opština po jednoj stambenoj zajednici iznosio je 300 hiljada dinara.

Konačnom rang-listom utvrđeno je da će sredstva ove godine dobiti 197 stambenih zajednica koje do sada nisu dobijale novac putem ovog konkursa za neophodne radove u zgradama. Ono što bi trebalo naglasiti je da će se program „Stari grad misli na zgrade“ nastaviti, pa će tako za prijave rangirane od 198. mesta Gradska opština nastojati da do kraja 2023. godine ili u toku 2024. godine obezbedi dodatna finansijska sredstva u cilju što većeg obuhvata stambenih zajednica

U prethodna dva ciklusa “Stari grad misli na zgrade“ obuhvaćeno je 606 starogradskih zgrada u kojima je između ostalog okrečeno 202 ulaza, 157 stambenih zajednica je opremljeno protiv požarnim aparatima, 115 zgrada je dobilo video nadzor, 87 interfone, a novu rasvetu 27. Novu stolariju, ulazna vrata i prozore na zajedničkim delovima zgrada dobilo je 149 stambene zajednice, dok su drugi građevinsko-zanatski i elektro radovi urađeni u 109 starogradskih stambenih zgrada.

1 / 5 Foto: Stari grad

Inače, pravo na učešće na ovom već sada tradicionalnom konkurusu imaju sve registrovane stambene zajednice na teritoriji Gradske opštine Stari grad.

Aktivnosti na unapređenju svojstava zgrade podrazumevaju:

Popravku krova,

Zamenu oluka,

Zamenu ulaznih vrata,

Zamenu interfona,

Zamenu podnih obloga,

Zamenu poštanskih sandučića,

Molersko-farbarske radove, nabavku protivpožarnih aparata,

Uvođenje video nadzora

I mnogo toga još.

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.