O SNEŽI IZ STUDENJAKA SVI PRIČAJU! Studenti o njoj imaju SAMO LEPU REČ, a novim gestom je ODUŠEVILA INTERNET! VIDEO
Sneža iz Studenjaka, Foto: printscreen/instagram/serbialive_beograd

divan gest

O SNEŽI IZ STUDENJAKA SVI PRIČAJU! Studenti o njoj imaju SAMO LEPU REČ, a novim gestom je ODUŠEVILA INTERNET! VIDEO

Studenti koji su ostali do kasno uveče da uče u centralnoj čitaonici beogradskog Studenjaka ovu ženu su nazvali posebnom i imali su potrebu da je predstave široj javnosti

Objavljeno:

Ponekad je dovoljna samo topla reč da nekome ulepšate dan, a jedna posebna žena iz Studenjaka učinila je za studente još više. Iz vremena školovanja neko pamti mnogo detalja, neko malo, ali gestovi poput ovog prepričavaju se i mnogo nakon što završimo sve škole, kako formalne, tako i životne.

Gest koji je studentima značio

Studenti koji su ostali do kasno uveče da uče u centralnoj čitaonici beogradskog Studenjaka ovu ženu su nazvali posebnom i imali su potrebu da je predstave široj javnosti putem njihovog uobičajenog sredstva komunikacije - društvenih mreža.

Tako je gest ove žene objavljen na Instagram stranici serbialive_beograd a za kratko vreme prikupio je veliki broj pozitivnih reakcija i komentara.

- Upoznajte se sa jednom POSEBNOM ženom iz centralne čitaonice u Studenjaku. Oko 20h donela je kafu i sok svim studentima koji su ostali do kasno da uče i da završavaju sa obavezama - glasi kratak i jasan opis snimka.

Na istom se vidi kako izgleda posluženje koje ova pažljiva žena priprema za studente.

"Vratila nam je veru u ljude"

- Srećna sam što imam ovakvu sestru. Bravo seko - odmah se oglasila sestra glavne akterke priče, očigledno ponosna na njeno delo pažnje koje je studentima značilo.

- Ljubite je u ime svih nas, kojima je ovog gestom, vratila veru u ljude - glasio je odgovor.

- Ovo je stvarno lepo, i normalno. Zadnje vreme došlo kada se oduševljavamo sa nečim što bi trebalo da nam bude svakodnevnica i normalno ponašanje - glasio je jedan od komentara sa najvećom podrškom.

Po dobru je poznaju

Da ovo nije jedini put kad je gospođa Sneža ulepšavala dane nepoznatim ljudima, otkrili su oni koji je poznaju: "Sneža Legenda, i u moje doba bila!".

- Gospođa je jako vedrog duha, njena topla reč i kratki razgovori su me uvek nasmejanog uvodili u čitaonicu! - oglasio se još jedan od bivših studenata.

- Ona je zaista predivna... Slučajno smo popričali sa njom, moja ćerka od 11 godina i ja jer me ćerka stalno zapitkuje da li sme da uči tamo kad bude student i ako neće živeti u studenjaku... Došle smo u DKSG na neku priredbu i sreli nju ispred čitaonice. Prišle smo da je pitamo ko sve sme da koristi čitaonicu... Uživale smo u priči sa njom i toliko je nahvalila sve studente koji tu dolaze... Jedna od retkih koja sa takvom ljubavlju i zainteresovanošću obavlja svoj posao da mi je posle razgovora sa njom cela nedelja bila u znaku pozitivnih misli. Hvala joj do neba!!! - zaključila je jedna majka.

Bonus video:

01:41

KAKVE DOBROBITI DONOSE STUDENTSKE KARTICE I KOJI SU USLOVI ZA DOBIJANJE? Studenti, sve dok imate status studenata BUDITE SPOKOJNI

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.