ZDRAVO, UKUSNO I POVOLJNO: Nabavite OVO što pre na pijaci i rešite problem zimnice!
Pijaca i tegle, Foto: Promo

POGLEDAJTE

ZDRAVO, UKUSNO I POVOLJNO: Nabavite OVO što pre na pijaci i rešite problem zimnice!

Pijačni karavan zimnice organizuje se u subotu i nedelju, 28. i 29. oktobra

Objavljeno:

Pijaca „Blok 44“ biće ovog vikenda, kao i uvek, mesto za nabavku svežih i kvalitetnih namirnica, ali i prava riznica poznatih ukusa domaće zimnice pripremljene po tradicionalnoj recepturi.

Pijačni karavan zimnice organizuje se u subotu i nedelju, 28. i 29. oktobra na pijaci „Blok 44“, kada će svi posetioci novobeogradske pijace, pored svežeg voća i povrća, imati priliku da pazare domaće proizvode pripremljene po oprobanim starinskim receptima.

Promo
foto: Promo

Organizacijom „Karavana zimnice“ JKP „Beogradske pijace“ pokazuje da u svakom segmentu brine o potrebama savremenog potrošača, ali i da predstavlja značajnu kariku u plasmanu autentičnih domaćih proizvoda.

Domaćice koje nisu stigle da pripreme zimnicu, predstojećeg vikenda moći će da se snabdeju kvalitetnim domaćim proizvodima, kako slatkim, tako i slanim specijalitetima. U raznovrsnoj ponudi zdravih i kvalitetnih namirnica, svi posetioci imaće mogućnost da nabave širok asortiman ajvara, ukusnih i zdravih zimskih salata, kompota, pekmeza, sirupa, suvog voća, sokova, meda i mnoge druge specijalitete.

Promo
foto: Promo

Pijačni karavani na beogradskim pijacama organizuju se od 2015. godine na centralno gradskim pijacama koje se nalaze u sistemu Preduzeća, kako bi svi građani imali mogućnost kupovine najkvalitetnijih proizvoda na pijaci u svom komšiluku.

Ovakvi događaji predstavljaju pravo uživanje za sve germane i one željne bakine kuhinje i delikatesa iz domaće radinosti, a osim bogatog asortimana proizvoda, očekuju se i povoljne cene.

Zato ne čekajte, nego ponesite cegere i 28. i 29. oktobra od 8 do 16 časova posetite novobeogradsku pijacu „Blok 44“!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.