LEPE VESTI ZA JEDNU GRUPU PENZIONERA U BEOGRADU: Tiču se penzionerskih kartica
PIO fond, Foto: Beta / Dragan Gojić

PIO FOND

LEPE VESTI ZA JEDNU GRUPU PENZIONERA U BEOGRADU: Tiču se penzionerskih kartica

Zgrada Fonda PIO na Novom Beogradu se renovira

Objavljeno:

Gradska opština Zemun izašla je u susret svojim najstarijim sugrađanima i ustupila svoje šaltere Fondu penzijsko-invalidskog osiguranja (PIO) na kojima zemunski penzioneri mogu da se prijave, ali i preuzmu penzionerske kartice.

„U razgovoru sa rukovodstvom Fonda PIO dogovorili smo se o dve stvari. Prvo da odmah otvorimo dva šaltera u prostorijama Gradske opštine Zemun kako bi naši najstariji sugrađani mogli ovde da preuzmu penzionerske kartice sa kojima ostvaraju određene popuste prilikom korišćenja.

Sa druge strane, s obzirom na to da se zgrada Fonda PIO na Novom Beogradu renovira, mi smo hteli da našim sugrađanima olakšamo kako ne bi morali da idu na Dorćol, gde su privremeno izmešteni punktovi za penzionerske kartice, već to mogu završiti u zgradi Opštine“, kazao je za Tanjug Gavrilo Kovačević, predsednik GO Zemun.

1 / 7 Foto: Nebojša Mandić

On je rekao da će opština pokušati u razgovoru sa ljudima Fonda PIO i da proširi aktivnosti i usluge Fonda PIO kako bi u opštini bila određena služba predstavnika ljudi iz Fonda koji bi sugrađanima sve mogli da objasne i olakšaju.

„Teško je zamisliti da neko ide iz Ugrinovaca, Batajnice na Dorćol. Izgubiće ceo dan i zato izlazimo u susret našim sugrađanima da sve mogu da obave na ova dva šaltera“, kazao je Kovačević.

On je objasnio da će najstariji sugrađani koji su već podneli zahtev za izdavanje kartice, na šalterima 11 i 12 moći da podignu svoje nove kartice, kao i da podnesu zahteve radnim danima od 7.30 do 15.30 časova.

Bonus video:

01:04

OVAKO MOŽEMO DA ISPRATIMO TOK POVEĆANJA PENZIJA DO 2024. GODINE! Stručnjak otkrio pokazatelj: Ovaj deo godine je presudan!

(Espreso / Penzionisani)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.