BAJKER KOJI VOZI PSA ODUŠEVIO BEOGRAĐANE: Svi mu pišu da je GENIJALAC zbog toga što je uradio (VIDEO)
Foto: Instagram/Printscreen/moj_beo_grad

HIT HITOVA

BAJKER KOJI VOZI PSA ODUŠEVIO BEOGRAĐANE: Svi mu pišu da je GENIJALAC zbog toga što je uradio (VIDEO)

Genijalan on ili ne, ovaj prizor je jako sladak i divno je da se prema psu neko tako odnosi

Objavljeno:

Jedan bajker u Beogradu je uspeo da razveseli mnoge ljude koji su ga videli u prolazu, a još više je razveselio one koji su videli njegov snimak.

Napravio je on svom psu potpuni ugođaj, a stavio mu je čak i naočare kako mu ne bi smetao vetar. Pas je jako lepo balansirao na zadnjem delu motora, uspeo je da se okreće i promeni položaje, a deluje kao da ovo nije prvi put da je seo na to mesto.

I naravno da neće proći neopaženo, ali njihov snimak koji je postavljen na stranici "Moj Beograd" je mnoge uspeo da oduševi.

-Bajkeri, jedni od najboljih ljudi, prosto je teško naći lošeg- napisao je jedan korisnik u komentarima. Dok je drugi dodao da je čovek "genijalan".

No, genijalan on ili ne, ovaj prizor je jako sladak i divno je da se prema psu neko tako odnosi, bukvalno ne pravi razliku između njega i nekog čoveka.

Bonus video: LOJANICA GOST CRNE HRONIKE: Specijaliac koji je odlazio tamo gde vojska nikoga nije ni smela da pošalje, scene užasa pamti i danas

00:49

LOJANICA GOST CRNE HRONIKE: Specijaliac koji je odlazio tamo gde vojska nikoga nije ni smela da pošalje, scene užasa pamti i danas

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.